تاریخ: ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۳:۰۴
بازدید: ۱۵۲
کد خبر: ۱۲۳۹۵۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

هدف‌گذاری فعال‌سازی ۵۰ واحد صنعتی راکد در خوزستان

می متالز - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: فعالسازی ۵۰ واحد صنعتی راکد و نیمه راکد در سال جاری در استان خوزستان هدفگذاری شده است.
هدف‌گذاری فعال‌سازی ۵۰ واحد صنعتی راکد در خوزستان

به گزارش می متالز، امیرحسین نظری یکشنبه در حاشیه جلسه کارگروه رفع موانع تولید در فرمانداری آبادان عمده مشکلات واحدهای صنعتی را نبود مواد اولیه و اختلاف واحدهای تولیدی با بانک‌های عامل در خصوص بازپرداخت تسهیلات بیان کرد و گفت: در سال گذشته ۷۰ واحد صنعتی راکد و غیرفعال در استان احیا و به خط تولید برگشت.

وی افزود: برخی از این واحدهای صنعتی بزرگ با اشتغالزایی بالایی بودند که سالیان سال غیرفعال بودند که با اقدام انجام شده دوباره در چرخه تولید قرار گرفتند.

نظری در ادامه گفت: برخی از شرکت‌های غیرفعال خوزستان در حال بازسازی هستند و امید است با روند بازسازی شاهد جهش تولید در استان باشیم.

اختصاص ۱۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به واحدهای متاثر از کرونا

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان در بخش دیگری به تاثیر منفی کرونا بر واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت:بیشترین تاثیر کرونا بر واحدهای صنفی بوده و قرار است پس از ثبت‌نام در سامانه کارا به آنها تسهیلات بانکی داده شود.

نظری افزود: به منظور رفاه حال صاحبان واحدهای صنفی  ۱۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی در نظر گرفته شد و این میزان اعتبار برای جبران بخشی از زیان وارده بر اثر کرونا به مشاغل اختصاص داده شده است.

وی تصریح کرد: در سال جهش تولید یکی از هدفهای جدی دولت راه‌اندازی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد است و در تلاش هستیم این پروژه‌ها در زمان مقرر افتتاح شوند.

نظری به افزایش ظرفیت تولید فولاد در استان خوزستان نسبت به سال گذشته اشاره کرد و افزود: بیشترین مشکل این واحدها تامین مواد اولیه بوده که با پیگیری انجام شده و امضا تفاهمنامه‌ چندجانبه مواد اولیه این واحدها تامین شد.  

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان با اشاره به مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی آبادان گفت:به منظور رفع موانع تولید در این شهرستان مقرر شد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان آبادان تشکیل شود.

وی ادامه داد: بعضی از واحدهای صنعتی آبادان درخواست تسهیلات بانکی دارند که مقرر شد تسهیلات کم بهره برای آنها درنظر گرفته شود لذا درخواست کتبی و اعتبار مورد نیاز آنها بر اساس تسهیلات و وام مورد نیاز آنها پیگیری می شود.

نظری افزود: در صورتیکه مشکلات و اختلاف نظر واحدهای تولیدی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید حل نشود با تشخیص هیات خبرگان بانکی استان این مشکلات بار دیگر مطرح و مورد رسیدگی قرار می گیرد.

وی در بخش دیگری افزود: در حال حاضر استان خوزستان در بخش سرمایه گذاری رتبه سوم، و در حوزه اشتغالزایی رتبه هفتم و صادرات دومین استان کشور است.

عناوین برگزیده