تاریخ: ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۴۵
بازدید: ۳۰۱
کد خبر: ۱۲۷۹۷۱
سرویس خبر : آهن و فولاد
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان خبر داد:

ساخت نخستین واحد فروسیلیس ۲۰ هزار تنی کشور در همدان

می متالز - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان از احداث نخستین واحد صنعتی فروسیلیس کشور با ظرفیت ۲۰ هزار تن تولید در این استان خبر داد و گفت: این واحد با سرمایه ۲۴۰ میلیارد تومانی ارزش افزوده فراوانی به سنگ معدنی سیلیس این منطقه می‌دهد.
ساخت نخستین واحد فروسیلیس ۲۰ هزار تنی کشور در همدان

به گزارش می متالز، حمیدرضا متین با بیان این مطلب، افزود: طرح توسعه واحد صنعتی فروسیلیس آذرخش اجرا شده و آماده بهره برداری در سال جاری است.

وی اضافه کرد: این واحد صنعتی دو سال پیش با حضور معاون اول رییس جمهوری با ظرفیت ۱۲ هزار تن در شهرک صنعتی جوکار بهره‌برداری شد و امسال با سرمایه گذاری جدید ظرفیت این واحد به ۳۲ هزار تن در سال رسید که در کشور طرحی بی‌نظیر محسوب می‌شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان تصریح کرد: طرح توسعه فروسیلیس آذرخش با ۲۴۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری اجرا شده که تنها ۴۰ میلیارد تومان از طریق حمایت دولت و تسهیلات بانکی فراهم شده‌است.

به گفته متین همدان در عرصه ذخیره و استخراج سنگ سیلیس بسیار غنی است و احداث اینگونه صنایع فرآوری ارزش افزوده بی‌شماری نصیب استان کرده و از خام فروشی معادن نیز جلوگیری می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با وجود تحریم و شرایط نامطلوب اقتصادی شاهد رشد سرمایه گذاری در بخش صنعت و معدن استان همدان هستیم که نوید رونق اشتغال و تولید را به مردم این منطقه می‌دهد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان به احیای معادن راکد استان اشاره کرد و افزود: این موضوع از اولویتهای دولت محسوب شده و به زودی با واگذاری اختیار به شورای معادن استان بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های معدن‌ها و صنایع معدنی با شتاب بیشتر و بدون معطلی به ریاست استاندار همدان رسیدگی می‌شود.

متین محدودیت فصلی را از مشکلات معادن استان برشمرد و گفت: با آغاز بارش‌های پاییزی فعالیت معادن همدان به ویژه سنگهای تزئینی کاهش می‌یابد اما معادن شن و ماسه با ظرفیت کمتری در این فصل به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

وی تاکید کرد: معادن جزو سرمایه‌های کشور محسوب شده و بنابر تاکید رییس جمهوری استفاده از تمام ظرفیتهای موجود و بازگشت معادن راکد به چرخه تولید در دستور کار مسوولان استان قرار گرفته است.

گفتنی است که آهن، سرب آندالوزیت، سیلیمانیت، فلدسپات، سیلیس، گارنت، دولومیت، انواع سنگ آهک، مرمریت، تراورتن، گابرو، گرانیت خاکستری، هورنفلس، کروندم، رزکوارتز، بنتونیت، پامیس، گچ، مارن، شیل، خاک صنعتی، چینی، کیانیت، پگماتیک، میکا، آرن گرانیتی، خاک رس، مس، گرانیت سبز، تالک شیست و کردیریت انواع مواد معدنی استان همدان به شمار می روند.

همدان حدود ۲ میلیارد تن از ذخیره ۶۰ میلیارد تنی اکتشاف شده کشور را داراست و ۳۲۴ واحد صنعتی معدنی در این استان مستقر است.

عناوین برگزیده