به گزارش می متالز، در مقاله ای که اخیرا منتشر شد این محققان اظهار داشتند که این بررسی آنها را به این نتیجه رسانده است که انتظار می رود چنین تغییری منجر به استخراج بیشتر در مناطق پرخطر شود. در این مکان ها، رقابت بر سر منابعی مانند آب و زمین ممکن است بر جوامع اطراف تأثیر منفی بگذارد. تحقیقات قبلی نگرانی هایی را در مورد فشارهای زیست محیطی ، اجتماعی و دولتی ناشی از افزایش استخراج معادن بیان کرده بودند اما آنها هرگز خطرات را در مقیاس جهانی با استفاده از داده های کمی، ارزیابی نکرده اند. این محققان با استفاده از هفت دسته از خطرها شامل سه شاخص زیست محیطی، سه شاخص اجتماعی و یک شاخص حاکمیتی، توانستند نقشه هایی را برای مکان های ممکن وجود معادن و فلزات موجود در آن ها تهیه کنند.
پس از بررسی بیش از 6800 پروژه استخراج از 20 فلز مختلف در سراسر جهان ، دریافتند که فلزات خاصی مانند پلاتین و کبالت دارای ویژگی خاصی هستند که خطرناک است، اما سایر فلزات نیز چنین خطراتی ممکن است داشته باشند.
در بحث انتقال انرژی به ندرت در مورد فلزات اصلی مانند آهن و مس صحبت شده است، اما در مقادیر زیادی به آنها نیاز خواهد شد که با افزایش حجم تولید، قطعات بزرگی از زمین ها را دچار آسیب می کنند.
در این بین استرالیا، امریکا و چین با داشتن بزرگترین معادن واقع در زمینه های بالقوه خطرناک، بیشترین آسیب را خواهند دید.
وجود یک دولت خوب در این کشورها کلیدی خواهد بود تا اطمینان حاصل شود که انتقال انرژی بدون از بین بردن تأثیرات منفی اجتماعی و زیست محیطی ناشی از استخراج معادن رخ خواهد داد.