به گزارش می متالز، وی با اشاره به وجود بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال رانت اقتصادی در صنعت فولاد و سنگ آهن تاکید کرد: نباید سود این صنعت فقط برای صنایع پائین دستی باشد.
پورابراهیمی افزود: در شرایط فعلی کشور، تداوم و توسعه فعالیت های اینگونه شرکت های ارزش آفرین می تواند راه گشایی اشتغال بسیاری از نیروهای جوان و تحصیل کرده باشد.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان اهمیت انتقال آب خلیج فارس به استان های کرمان و یزد گفت: آب، یکی از حیاتی ترین نیازهای مناطق کویری است که خوشبختانه با همت ۳ شرکت بزرگ معدنی و صنعتی کشور به ثمر رسیده است. وی نقش تقی زاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو را در اجرای این طرح عظیم ملی بسیار مؤثر عنوان کرد و گفت: تقی زاده از مدیران توسعه گرا و جسوری است که همراه با دیگر مدیران دخیل در این پروژه با تلاش و پیگیری قابل تقدیر، با وجود برخی ناملایمات، توانستند طرح شیرین سازی و انتقال آب خلیج فارس را اجرا و به نتیجه نهایی برسانند.
در این دیدار ناصر تقی زاده، مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادملو ضمن تشریح طرح های توسعه این شرکت که می تواند تحولی مهم در رشد اقتصادی استان یزد و صنعت کشور ایجاد کند گفت: باید دست از تنگ نظری ها برداریم و اجازه دهیم از منابع جدید معدنی بهره برداری کنیم.
وی با یاد آوری اینکه: کویر ایران سرشار از معادن و ذخایر ارزشمند خدادادی است گفت. در پی دستیابی به ذخیره ۲ میلیارد تنی سنگ آهن در یکی از پهنه های معدنی استان یزد هستیم که نیاز صنایع فولادی کشور را تا ۱۵ سال تأمین می کند. دشتی نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار خواستار زمینه سازی متولیان کشور برای یک انقلاب معدنی شد.