به گزارش می متالز، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر در این آیین گفت: در این مرکز فوریت نمایندگان همه دستگاههایی مرتبط با حل مشکلات تولید و طرحهای سرمایهگذاری با اختیار تام حضور دارند.
سید حسین حسینی افزود: این دستگاهها باید آمادگی لازم داشته باشند تا در محل فعالیت مرکز فوریت بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرحهای سرمایهگذاری حضوری پررنگ و موثر داشته و برای حل مشکلات گرهگشا باشند.
حسینی ادامه داد: این مرکز از ساعت ۸ تا ۲۰ فعال است و تکامل یافته سامانه بهین یاب است که بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت در کشور دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر تاکید کرد: در مرکز فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرحهای سرمایهگذاری هر کدام از دستگاههای حوزه گردشگری، کشاورزی و صنعت و معدن نیز وظیفه دارند در دستگاه خود یک کمیته مستقل مرتبط با حل مشکلات واحدهای تولیدی داشته و موضوعها را پیگیری کنند.
وی یادآور شد: در قالب مرکز فوریتها سامانه بهین یاب به دستگاههای مالیاتی، تامین اجتماعی، سامانه جامع تجارت متصل است که این ظرفیت برای گرهگشایی از واحدها و طرحهای تولیدی در مدت زمان مناسب است.
حسینی افزود: در مرکز فوریتها که به گونهای اکنون در مرحله پیش راهاندازی است مشکلات ایراداتی وجود دارد که بتدریج نسبت به شناسایی و رفع آن اقدام خواهد شد.
وی عنوان کرد: در سازمان صنعت، معدن و تجارت اکنون زمان صدور جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری به ترتیب ۳ و ۱۵ روز است که مرکز فوریتها بستر مناسی برای شتاب بخشی به این روند است.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استان بوشهر گفت: هم اکنون در این استان ۵۱ طرح با بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی وجود دارد که عمده مانع فراروی آنها در بانکها است.
رسول رستمی افزود: حتی میزان تسهیلات مورد نیاز این واحدها نیز مشخص است و مرکز فوریتهای بررسی مشکلات طرح های سرمایهگذاری باید پاسخگویی مناسبی برای نیاز آنها داشته باشد.
وی عنوان کرد: کارشناسان مستقر در مرکز فوریتها باید تسلط لازم به حوزه کاری خود در این مرکز داشته باشند که تحقق آن لازمه برگزاری آموزشهای ویژه است.