تاریخ: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۰:۳۹
بازدید: ۲۲۳
کد خبر: ۱۴۰۱۶۹
سرویس خبر : انرژی
محمدنژاد قاضی محله مطرح کرد

هدف از اجرای طرح برق امید؛ بهینه‌سازی مصرف و اختصاص آن به بخش‌های تولیدی

می متالز - عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: طرح برق امید در راستای فرهنگسازی به خانواده‌هایی که کمترین مصرف را دارند بیشترین امتیاز را ارائه می‌دهد.
هدف از اجرای طرح برق امید؛ بهینه‌سازی مصرف و اختصاص آن به بخش‌های تولیدی

پرویز محمد نژاد قاضی محله

به گزارش می متالز، پرویز محمدنژاد قاضی محله "طرح برق امید" را برای کشور و مردم سودآور دانست و گفت: توزیع متناسب عدالت در تمامی عرصه‌های خدماتی یکی از موضوعاتی است که باید به آن توجه کرد در این بین با توجه به اینکه برق یکی از خدمات بسیار مفید برای جامعه است و روند مصرف آن رو به افزایش است باید ابتدا فرهنگ مصرف را نهادینه کرد، به همین دلیل طرح برق امید در راستای فرهنگسازی به خانواده‌هایی که کمترین مصرف را دارند بیشترین امتیاز را ارائه می‌دهد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی در ادامه توضیح داد: از آنجا که محدودیت مالی دولت اجازه نمی‌دهد هر ساله 5هزار مگاوات انرژی برق مورد نیاز کشور را از طریق احداث نیروگاه تامین کند لذا چاره‌ای به ایجاد منابع مجازی نیست که این منابع مجازی به معنای فعالیت در حوزه بهره‌وری است، درواقع برق موجود را به نحوی مصرف کنیم که سال‌های آینده چندان نیاز به احداث نیروگاه نباشد.

وی افزود: در گام نخست اجرای این طرح، 8 میلیون 400 هزار مشترک از 30میلیون مشترک از فواید آن برخوردار خواهند شد و مشمول بخشودگی صددرصدی می‌شوند، از طرفی پرمصرف‌ها نیز با جریمه‌های رو به رو خواهند شد.  

محمدنژاد قاضی محله معتقد است هدف از اجرای این طرح به هیچ عنوان کاستن از رفاه خانوار نیست بلکه دولت به دنبال بهینه‌سازی مصرف و اختصاص آن به بخش‌های تولیدی مانند کشاورزی و صنعتی است.

به گفته عضو کمیسیون انرژی مجلس، با تبلیغات مناسب و اطلاع‌رسانی صحیح، تا 10 درصد از مصرف برق مشترکان خانگی کاهش و به بخش‌های صنعتی و کشاورزی تزریق و باعث رونق بیشتر این بخش‌ها در کشور شود.

عناوین برگزیده