به گزارش می متالز، علیرضا رزم حسینی در قرارگاه جهش تولید که با محوریت بررسی نظارت بر اجرای شیوهنامه ساماندهی عرضه و تقاضای محصولات فولادی امروز (سهشنبه) برگزار شد؛ ضمن اعلام این پایه قیمتی برای شمش فولاد در بورس کالا، اظهار کرد: این قیمت پایه فردا طی نامهای به بورس بایستی ابلاغ و اعلام شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه در جنگ اقتصادی تمام عیاری قرار داریم، تصریح کرد: تصمیمات برای عبور از این شرایط جنگی نیز باید سریع، قاطعانه و بر اساس مقتضیات زمانی گرفته شود.
براساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، سکاندار این سازمان بر ضرورت اجرای کامل شیوهنامه عرضه محصولات فولادی در بورس تاکید کرده و از تمامی دستگاههای مرتبط و دستگاههای نظارتی خواسته تا در این حوزه اقدامات لازم را با تعامل و همافزایی انجام دهند.
در ادامه رزمحسینی از دستگاههای نظارتی و بازرسان وزارت صمت خواست تا بازرسی از انبارها را برای جلوگیری از احتکار شمش، میلگرد و دیگر محصولات فولادی در دستور کار قرار داده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقدامات لازم را مبذول دارند.
گفتنی است در این جلسه علی آقامحمدی رئیس گروه اقتصادی معاونت بررسی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام-، جمعی از معاونان وزارت صمت و نمایندگان نهادهای نظارتی نیز حضور داشتند.
در حاشیه این جلسه، داریوش اسماعیلی معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت- نیز تصویب قیمت پایه عرضه محصولات فولادی در بورس کالا بر اساس ۷۰ درصد CIS را سبب رسیدن محصولات با قیمت مناسب به دست مردم دانست و گفت: قیمت پایه محصولات فولادی برای عرضه در بورس کالا از ۸۰ درصد بر اساس دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت به ۷۰ درصد برای ابلاغ به بورس اعلام شد.
وی تصریح کرد: بر اساس شیوهنامه عرضه محصولات فولادی، فروش خارج از بورس کالا، فروش خارج از شبکه محسوب میشود و واحدهایی که محصول خود را در بورس عرضه نکنند، با برخوردهای قانونی مواجه خواهند شد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت قیمت محصولات فولادی را در زندگی مردم دخیل دانست و گفت: محصولات فولادی بایستی به قیمت مناسب به دست مردم برسد؛ چرا که تاثیر افزایش قیمت آن در مسکن، خودرو و لوازم خانگی نیز تاثرگذار و قابل مشاهده خواهد بود.
اسماعیلی بر عدم امکان قاچاق محصولات تاکید کرد و گفت: موضوع قاچاق مجموعه محصولات فولادی از قبیل میلگرد و ورق، شایعاتی برای گران شدن این محصولات در بازار است و امکانپذیر نخواهد بود.