به گزارش می متالز، بر اساس آمارها در این مدت ۱۶ میلیون و ۲۰۴ هزار و ۶۰۰ تن فولاد خام و ۱۳ میلیون و ۷۷۲ هزار تن محصولات فولادی که شامل ۱۳۲ هزار و ۸۰۰ تن کاتد مس، ۲۶۹ هزار و ۷۰۰ تن شمش آلومینیوم، ۱۳۸ هزار و ۵۰۰ تن آلومینا، ۲۷ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۵۰۰ تن سنگ آهن و ۹۸۹ هزار و ۶۰۰ تن کنسانتره زغال سنگ است.
برپایه این گزارش، در این مدت همچنین ۳۸ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۸۰۰ تن سیمان و ۲۶۸ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۸۰۰ متر مربع کاشی و سرامیک در کشور تولید شد.کارخانجات کشور ۷۲۳ هزار تن شیشه جام، ۳۲۳ هزار و ۴۰۰ تن ظروف شیشه ای، ۳۵ هزار و ۳۰۰ تن ظروف چینی و ۶۴ هزار و ۳۰۰ تن چینی بهداشتی از شهریور پارسال تا پایان اردیبهشت امسال تولید کرده اند.
آمارها بیانگر آن است که میزان صادرات زنجیره فولاد کشور از ۹ میلیون تن گذشته است و انتظار می رود امسال نیز رشد صادرات در این بخش تحقق یابد.
ایران براساس سند چشم انداز ۱۴۰۴، دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تن را هدف گذاری کرده که از این رقم ۱۵ تا ۲۰ میلیون تن صرف صادرات خواهد شد.پیش از شروع به کار دولت یازدهم، ایران پانزدهمین فولادساز جهان بود و اکنون به جایگاه سیزدهم ارتقا یافته است.
به گفته جعفر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، ظرفیت تولید زنجیره فولاد کشور تا پیش از سال ۱۳۹۲ نزدیک به ۱۲۰ میلیون تن بود و شرایط بسیار نامتوازنی داشت، اما با مجموعه اقدام های انجام شده در دولت های یازدهم و دوازدهم امروز به ۲۰۰ میلیون تن در سال رسیده است.