تاریخ: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۰:۲۵
بازدید: ۲۶۲
کد خبر: ۲۰۱۸۱۵
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

سرمایه‌گذاری جنرال موتورز در دو کارخانه آمریکایی

می متالز - جنرال موتورز خبر داد که در نظر دارد یکصد میلیون دلار در دو کارخانه داخلی خود برای تولید جعبه‌دنده‌های اتوماتیک ۱۰ سرعته سرمایه‌گذاری کند.

به گزارش می‌متالز، این نوع جعبه‌دنده در دو نوع وانت پرطرفدار ساخت این خودروساز بزرگ دیده می‌شود. تعداد دنده‌های بیشتر به معنای گزینه‌های بیشتر است و راننده در زمانی کوتاه‌تر شتاب بیشتری خواهد گرفت. خودرو در شتاب و سرعت بالا عملکرد اقتصادی‌تری از خود نشان می‌دهد و مصرف سوخت آن به‌شدت کاهش می‌یابد و در نتیجه این موضوع انتشار گاز‌های گلخانه‌ای نیز با کاهش مواجه خواهد شد. به گزارش بخش ترجمه شرکت‌ها و برگرفته از خبرگزاری CNBC، این شرکت بالغ بر ۹۳ میلیون دلار در کارخانه خود در میشیگان سرمایه‌گذاری می‌کند تا بتواند توانایی و قدرت ماشین‌های تولیدی خود را افزایش دهد. علاوه بر این ۷ میلیون دلار در کارخانه دیگرش در ایالت ایندیانا برای افزایش قابلیت ریخته‌گری تحت‌فشار فلزات سرمایه‌گذاری می‌کند. هدف از این سرمایه‌گذاری‌ها افزایش تولید جعبه‌دنده‌های مورد استفاده در وانت‌های سبک شورولت Silverado و GMC سیرا است.

Phil Kienle، معاون مدیر تولید و روابط کار جنرال موتورز در آمریکای شمالی اظهار کرد: میزان تقاضا برای وانت‌های سایز بزرگ شورولت سیلورادو و GMC سیرا همچنان بسیار زیاد است و ما در حال انجام اقداماتی برای افزایش دسترسی فروشندگان و مشتریان خود به کامیون‌های ساخت خود هستیم و سعی داریم میزان تولیدمان را برای بنگاه‌ها و مشتریان افزایش دهیم. این کارخانه در میشیگان موتور‌های V-۶ و سیستم انتقال قدرت ۱۰ سرعته برای خودرو‌های جنرال موتورز از قبیل شورولت، بیوک، GMC و کادیلاک می‌سازد، این شرکت می‌گوید تاسیسات ریخته‌گری و قالب‌گیری آلومینیوم ایندیانا محفظه‌های انتقال، محفظه‌های مبدل، هدر‌ها و بلوک‌های کوچک موتور‌های گازسوز را تولید می‌کند. این سرمایه‌گذاری‌ها در شرایطی انجام می‌شود که سه واحد مونتاژ جنرال موتورز به دلیل کمبود جهانی تراشه‌های نیمه‌هادی در اواسط ماه مارس به‌طور موقت تعطیل می‌شوند. هدف از این تعطیلی این است که به شرکت این اطمینان را بدهد که به حد کافی تراشه برای تولید وانت و خودرو‌های شاسی‌بلند خود دارد. انتظار می‌رود خودروسازان جهان، امسال به دلیل کمبود این تراشه‌ها حدود ۶۰ میلیارد دلار متضرر شوند. تراشه‌ها کاربرد‌های وسیعی در تولید خودرو‌های مدرن دارند و از سیستم‌های مخابراتی گرفته تا بخش‌های سنتی‌تر مانند فرمان برقی و تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. کارخانه‌های آسیب‌دیده از کمبود تراشه در ایالت‌های کانزاس، انتاریو کانادا و سان لوئیس پوتوسی مکزیک واقع شده‌اند که عمده تولید آن‌ها شورولت مالیبو سدان و بیوک Encore، کادیلاک XT ۴، GMC Terrain و Chevy Equinox و کراس اوور‌های Trax هستند.

منبع: دنیای اقتصاد

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده