به گزارش میمتالز، مصطفی طاهری با اشاره به اینکه در ایام منتهی به انتخابات ریاست جمهوری قرار داریم و نقدهایی بر این دولت و پیشنهادهایی برای دولتی بعدی موجود است، اظهار داشت: مسلما در طول مدت زمان تبلیغ نامزدهای انتخاباتی، مشکلاتی که کشور با آن درگیر است بازگو و راهکار حل این مسائل نیز ارائه و گاها وعدههایی نیز برای حل آنها داده خواهد شد که این امر در مدت زمان تبلیغات قانونی بیش از هر زمان دیگری نمود خواهد داشت.
وی با بیان اینکه سالهای سال است که در زمان انتخابات ریاست جمهوری مشکلات و راهکار ارائه میشود و ادعا بر حل آنها میشود، اما بعد از انتخابات وعدهها محقق نمیشود افزود: چرا باید شرایط با این نحو باشد؟ چرا نباید با انتخاب فرد اصلح نتوانیم مشکلات را با کمک و همکاری حل نماییم، چرا نمیتوانیم از انتخاب مورد نظر به نتیجه مطلوب دست یابیم.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با بیان اینکه اگر مشکلات را اولویت دهیم به چندین موضوع اساسی از جمله اقتصاد، نقدینگی، اشتغال، ازدواج، مسائل مربوط به عدم استفاده از موقعیت نخبگی و بسیاری از مسائل دیگر میرسد، گفت: دلیل بسیاری از مسائل پایین آمدن ارزش پول ملی است چرا که همواره این موضوع مطرح میشود که برای فلج کردن تدریجی یک کشور همانند موریانه باید به نرمی با تحمیل شرایط ارزش پول ملی را به پایینترین سطح رساند که این امر در کشور ما رخ داد.
وی تصریح کرد: راهکار رهایی از شرایط و افزایش ارزش پول ملی بر اساس نظریه اقتصاد دانان بحث "تولید" است یعنی اگر تولید در معنای واقعی انجام شود و صرفا به عنوان یک شعار به آن پرداخته نشود و طبق سخن حکیمانه رهبر معظم به تولید پرداخته شود اکثر مشکلات حل خواهد شد.
طاهری با بیان اینکه یکی از موضوعات برای تحقق شعار سال در ارتباط با شرکتهای دانشبنیان است، بیان کرد: هشت ماه بر روی این طرح با حضور شرکتهای دانشبنیان خصوصی و دولتی مطالعه شده تا موانع کاملا شناسایی شود و قبل از آغاز سال جدید نیز در نوبت صحن مجلس قرار داشت.
وی ادامه داد: در نخستین جلسهای که در مجلس تشکیل شد موضوع مذکور به عنوان یکی از اولویتها مطرح و به کمیسیونهای مربوطه ارجاع شد تا پیشنهادات نمایندهها و مرکز پژوهشها در کمیسیون مصوب شود با این حال ۱۶ ماده که جزئیات را شامل میشود در انتظار پیشنهاد نهایی نمایندگان قرار دارد تا با فوریت وارد کمیسیون شده و بعد از برگشت از کمیسیون نیز فورا تصویب شود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس با اشاره به اینکه دومین موضوع تصویب شده در بحث تولید یک میلیون واحد مسکن در سال است، خاطرنشان کرد: تولید کم پایدار، بهتر از تولید بالای ناپایدار است و باید حمایت نیز از تولیدات پایدار انجام شود. با این وجود با اجرای این امر علاوه بر تامین مسکن و نیاز کشور اشتغالزایی نیز بالاتر خواهد رفت به طوری که در حوزه شهری در هر ۱۰۰ متر ۱.۴ شغل مستقیم، ۲ شغل غیر مستقیم، ۵۰ تا ۶۰ شغل قبلی و پسین نیز ایجاد میشود.
وی گفت: بین کمیسیونهای مختلف تقسیمبندی انجام گرفته تا بر اساس مسائل موجود نمایندگان اولویتها را تعیین کنند به طوری که در یک مثال مقرر شد تا قانون معادن اصلاح شود چرا که ۹۰ درصد معادن کشور جز معدنهای کوچک هستند که گاها با مشکل مواجه بوده و نیازمند به روزرسانی قوانین است.
منبع: خبرگزاری تسنیم