تاریخ: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۴:۲۱
بازدید: ۳۶۸
کد خبر: ۲۰۹۴۴۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

دستور رئیس قوه قضائیه برای تسهیل صدور مجوز کسب‌وکارها/ رئیسی: چرا یک کارآفرین باید برای گرفتن یک مجوز به ۱۸ مرکز و ساختمان مراجعه کند؟

دستور رئیس قوه قضائیه برای تسهیل صدور مجوز کسب‌وکارها/ رئیسی: چرا یک کارآفرین باید برای گرفتن یک مجوز به ۱۸ مرکز و ساختمان مراجعه کند؟
‌می‌متالز - رئیس قوه قضائیه گفت: یک کارآفرین چرا باید برای گرفتن یک مجوز به ۱۸ مرکز و ساختمان مراجعه کند و با مراکز مختلف تماس بگیرد و مدت‌ها معطل بماند و در نهایت دچار پشیمانی شود.

به گزارش می‌متالز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در نشست خبری پایان سفر به استان همدان اظهار کرد: این سفر باید زودتر انجام می‌شد و در شرایط رعایت اصول بهداشتی در رابطه با کرونا تلاش شد با کمترین ظرفیت جلسات را داشته باشیم.

وی افزود: یکی از مسائل مهم امروز در پرتوی تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی موضوع تولید است که در این رابطه نشستی را با مدیران و برخی از تولیدکنندگان داشتیم و با حضور مسوولان اجرایی و استاندار محترم موانع و مشکلاتی مطرح شد که بخشی از این مشکلات به‌نظر ما حتماً در استان قابل رفع و برخی دیگر نیز در مرکز قابل حل است. مجموعه این اقدامات می‌تواند به رونق تولید، ایجاد اشتغال و رفع بیکاری در استان حتماً کمک کند.

آیت‌الله رئیسی ادامه داد: بازدیدی که از کارخانه صنایع غذایی داشتیم گواه بر همین بود که باید اقدام متفاوتی انجام داد که ما در آنجا اعلام کردیم ظرف یک ماه کارخانه کیوان راه بیفتد. برداشت ما بر اساس صحبت‌هایی که با مسولان استانی و استاندار محترم داشتیم این است که ظرف ۱۰ روز آینده چرخ‌های تولید این کارخانه به حرکت بیفتد و ان‌شاءالله روز به روز رونق پیدا کند.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: ما مجاز نیستیم تعطیلی مجموعه تولیدی‌ای را که با همه امکانات امکان فعال شدن آن وجود دارد مشاهده کنیم.

آیت‌الله رئیسی افزود: تصمیماتی نیز در رابطه با جلسه مربوط به کارآفرینان و سرمایه گذاران به منظور رفع موانع داشتیم که هر کدام را پیگیری کردیم و امیدواریم موضوع رفع موانع تولید به صورت جد عملیاتی دنبال شود.

رئیس قوه قضاییه بر ضرورت حفظ ذخایر و ثروت‌های استان همدان تأکید کرد و گفت: بخش‌های مربوطه باید در این رابطه به‌صورت فعالانه عمل کنند، مثلاً در رابطه با مسئله اراضی و تغییر کاربری اراضی مقرراتی داریم که در این مورد در آنجایی که می‌شود برابر مقررات تغییر کاربری انجام شود، ما به‌سهولت افراد، اشخاص، کشاورز و فعال اقتصادی را نباید متخلف تلقی کنیم.

آیت‌الله رئیسی اضافه کرد: مسوولان اجرایی و دستگاه‌هایی که در این رابطه مسوولیت دارند و کمیته‌های مربوط به مسکن و شهرسازی و جهاد کشاورزی در آنجایی که ممکن است به‌شکل قانونمند اقدام کنند تا مردم در انجام یک فعالیت اقتصادی و یا در انجام یک کار کشاورزی به‌سهولت متخلف تلقی نشوند.

رئیس دستگاه قضا ادامه داد: مسوولین مربوطه باید راه‌های قانونی را بگشایند تا با گشودن این راه‌های قانونی مردم، دست‌اندرکاران و فعالان اقتصادی و کشاورزی متخلف تلقی نشوند؛ باید در این خصوص سازوکاری وجود داشته باشد که در جلسه امروز مورد بحث قرار گرفت.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه "ما نباید راه‌ها و گشایش‌هایی را که به‌لحاظ قانونی در اختیار داریم انجام ندهیم تا بر اساس این انجام ندادن، مردم متخلف تلقی شوند"، گفت: یک کارآفرین چرا باید برای گرفتن یک مجوز به ۱۸ مرکز و ساختمان مراجعه کند و با مراکز مختلف تماس بگیرد و مدت‌ها معطل بماند و در نهایت دچار پشیمانی شود؟!

رئیس قوه قضائیه با ابراز اینکه "موضوع کسب‌وکار و تسهیل راه‌ها برای مردم و فعالان اقتصادی را باید حتماً در دستور کار خود قرار دهیم"، گفت: در این رابطه گفته‌ایم بازرسی کل کشور کار را دنبال کند و مسوولین اجرایی نیز دنبال کنند تا مسئله فضای کسب‌وکار و تسهیل دسترسی به مجوز‌ها دنبال شود.

آیت‌الله رئیسی همچنین گفت: ۲۵ نفر از همکاران ما در سطح استان همدان مشکلات استان را بررسی کردند و در جلسه‌ای که با مسوولان قضایی استان همدان داشتیم هم نیاز‌ها و هم راهکار‌ها مطرح شد و مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان از بودجه قوه قضاییه و بودجه عمومی و منابع استانی اختصاص دادیم تا با این مبلغ در وهله اول مشکلات سازمان زندان‌ها به‌ویژه در خصوص اشتغال زندانیان حل شود.

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال زندانیان گفت: همکاران در سال گذشته تلاش کردند میزان اشتغال زندانیان را از ۱۵ و ۲۰ درصد به ۵۰ درصد برسانند و امسال نیز برنامه دارند تا مسئله اشتغال زندانیان را به ۸۰ درصد برسانند و این کار قابل انجام و دستیابی است. هرچه اشتغال زندانی بیشتر شود می‌تواند در بازاجتماعی کردن زندانیان مؤثر باشد. زندان‌های ما باید به مرکز نیکی‌ها تبدیل شود.

آیت‌الله رئیسی افزود: همچنین به‌منظور رفع مشکلات پزشکی قانونی در این استان و شورا‌های حل اختلاف و یا برخی از دادگستری‌ها این مبلغ اختصاص داده شد که امیدواریم بتواند مقداری از مشکلات بخش‌های مختلف دستگاه قضایی را بکاهد.

رئیس دستگاه قضا خاطرنشان کرد: ارتباط با جوانان، دغدغه‌مندان و نخبگان یکی از ضرورت‌های کاری ماست و این ارتباط مبارک است؛ چرا که جوانان دغدغه‌هایی دارند که دغدغه‌های جامعه و کف خیابان است و اطلاع از آن‌ها برای مسوولین ذی‌ربط و همکاران ما می‌تواند مفید فایده شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت