تاریخ: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۰۰:۰۹
بازدید: ۳۱۰
کد خبر: ۲۱۳۱۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

آخرین جزییات از میزان کالا‌های متروکه در بنادر

‌می‌متالز - معاون بندری سازمان بنادر گفت: میزان کالای متروکه کانتینری در بنادر کشور ۱۶هزار و ۷۴۴ TEU و کالای غیر کانتینری ۷۵۵ هزار TEU است که به گمرک اعلام شده است.

به گزارش می‌متالز، فرهاد منتصر کوهساری معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه وظیفه اصلی سازمان بنادر تخلیه و بارگیری و خروج کالا‌ها از بنادر کشور در سریع‌ترین زمان ممکن استریال گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف سازمان بنادر در این حوزه تخلیه و بارگیری هر چه سریع‌تر کالا و جلوگیری از متروکه شدن کالا‌ها در بنادر کشور است که باید در اولین فرصت این اقدامات صورت گیرد.

او با بیان اینکه بسیاری از کالا‌ها که توسط بخش‌های پشتیبانی امور دام، غلات و بخش خصوصی وارد بنادر کشور می‌شوند و وظیفه ما این است که تمامی این کالا‌ها را با رعایت کامل دستور العمل‌های بهداشتی تخلیه و با بارگیری کنیم، تصریح کرد: بنابراین در حال حاضر تمامی اقدامات و اولویت‌ها در بنادر کشور در این حوزه صورت می‌گیرد.
به گفته معاون بندری سازمان بنادر، یکی از اولویت‌های امسال در این بخش اجرایی شدن چه سریع‌تر این اقدامات است.
او بیان کرد: هم اکنون میزان کالای متروکه کانتینری که به گمرک کشور اعلام شده در بنادر کشور ۱۶ هزار و ۷۴۴ TEU و کالای غیر کانتینری که شامل مواد معدنی و غلات است که به گمرک اعلام شده ۷۵۵ هزار TEU است.

منتصر کوهساری توضیح داد: سازمان گمرک بعد از بررسی آن‌ها ظرف مدت یک تا دو ماه به صاحبان کالا اعلام می‌کند که کالا را از بنادر خارج کنند و در صورت اتمام فرصت‌ها موجودی کالا‌ها به سازمان جمع آوری فروش اموال تملیکی اعلام می‌شود.

معاون بندری سازمان بنادر تصریح کرد: ممکن است عددی که سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی درباره کالا‌های متروکه و غیر متروکه اعلام می‌کند، بسیار کمتر از رقم اعلامی ما باشد؛ چرا که بسیاری از کالا‌ها بعد از اعلام به صاحبان ظرف مدت ۲ ماه از انبار‌ها خارج می‌شوند.

منتصر کوهساری با اشاره به اینکه بنادر کوچک طی دسته بندی به دو بخش تقسیم شده و برخی از این بنادر کوچک به صورت اپراتوری واگذار می‌شوند و برخی از آن‌ها به صورت قرارداد سرمایه‌گذاری به بخش خصوص واگذار می‌شوند، افزود: قرارداد‌های اپراتوری ما ابلاغ شده، اما قرارداد‌های سرمایه گذاری در حال بررسی است که باید برای واگذاری به بنادر ابلاغ و عملیات اجرایی آن‌ها صورت گیرد.

معاون بندری سازمان بنادر بیان کرد: در حال حاضر در بندر چابهار کالای اساسی در حال تخلیه و بارگیری است و هم اکنون ظرفیت تخلیه و بارگیری ۸ میلیون کالا را در بنادر چابهار داریم که از میزان ۳ میلیون تن استفاده می‌کنیم و مابقی برای واردات و صادرات استفاده می‌شود.

او بیان کرد: در حال حاضر تجهیزات بندری جدید و نو از جمله مکنده‌های غلات، جرثقیل‌های موبایلی ساحلی و محوطه وارد بنادر شده و از آن‌ها در تخلیه و بارگیری کالا‌ها استفاده می‌شود.

منبع: گسترش

مطالب مرتبط
دو سال پیش
عناوین برگزیده