به گزارش میمتالز، در این راستا «سایر معادن» رشد ۸/ ۱۲ درصدی را ثبت کرد و گروه «حملونقل» نیز با افزایش میانگین قیمت ۹/ ۶ درصدی زیرمجموعههای خود همراه شد. سیمانیها نیز به موازات افزایش قیمت سیمان در بورس کالا در پی محدودیتهای برقی، این هفته خوشاقبال بودند و با رشد ۲/ ۵ درصدی شاخص صنعت خود همراه شدند. در میان اخبار پیرامونی این گروه، مصطفی طاهری، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از عرضه سیمان کل کشور در بورس کالا خبر داد و گفت: با ورود کل تولیدکنندگان سیمان کشور به بورس کالا این صنعت رسما از نظام قیمتگذاری دستوری خارج میشود.
در آن سوی بازار باز هم نام نمادهای باارزش بازار پایین خودنمایی میکرد. به طوری که بیشترین افت هفتگی از آن گروه محصولات چرمی با تک سهم «وملی» و کاهش قیمت ۶/ ۱۰ درصدی شد. پس از آن نیز صنعت منسوجات با تک نماد «نمرینو» در قعر جدول قرار گرفت و افت قیمت ۸/ ۷ درصدی را تجربه کرد. خردهفروشی، محصولات چوبی و محصولات کاغذی از دیگر صنایعی بودند که معاملات هفته منتهی به ۲۸ تیرماه را با قرار گرفتن در انتهای جدول بازدهی به پایان رساندند.
در میان سهام کامودیتیمحور، چهار گروه فرآوردههای نفتی، محصولات شیمیایی، شرکتهای چندرشتهای صنعتی و فلزات اساسی در میان صنایع با بازدهی هفتگی مثبت قرار گرفتند و در مقابل زیرمجموعههای کانههای فلزی هر چند اندک، اما تن به کاهش قیمت دادند. در این راستا پالایشیها ۲۵/ ۲ درصدی، پتروشیمیها ۱/ ۱ درصد، چندرشتهای صنعتی ۹/ ۰ درصد و فلزیها ۴/ ۰ درصد افزایش ارتفاع گرفتند و در معدنیها شاهد کاهش ۰۵/ ۰ درصدی میانگین قیمت سهام بودیم.
بیشترین ارزش معاملات در هفته گذشته نیز با دادوستد ۱۵۰۰ میلیارد تومانی به پتروشیمیها اختصاص داشت. پس از آن خودروییها، فرآوردههای نفتی، داروییها و فلزات اساسی بیشترین ارزش دادوستدها را در اختیار گرفتند.
منبع: دنیای اقتصاد