به گزارش میمتالز، کارشناس ارشد بازار سرمایه با بیان اینکه وزیر امور اقتصادی و دارایی ضمن توجه به بازار سرمایه، نگاه ویژهای هم به متغیرهای تاثیرگذار اقتصادی و اجتماعی بر بازار داشته باشد، گفت: حضور ۶۰ میلیون سهامدار بالقوه که به صورت مستقیم و غیر مستقیم در بازار سرمایه فعال هستند، میتواند تقویت کننده بازار بوده و رشد اقتصاد کلان کشور را به دنبال داشته باشد.
محمدعلی احمدزاد اصل با بیان اینکه حضور این تعداد سهامدار در بازار سرمایه را باید مثبت تلقی کرد، افزود: ضروری است جنبههای مثبت این موضوع، تقویت و ابعاد منفی آن محدود و مدیریت شود تا سرمایه گذاران با قرار گرفتن در کانال عقلانی و منطقی، بتوانند از سرمایه خود محافظت کرده و به سوددهی مناسب برسند.
او در ادامه اظهار کرد: این روزها نهادهای مختلف اقتصادی بیش از گذشته به بازار سرمایه توجه دارند، بنابراین وزیر اقتصاد با مدیریت درست و دقیق و بهره گیری از ابزارهای موجود در بازار سرمایه، میتواند جنبههای مثبت بازار را تقویت کرده و محدودیتی برای آن ایجاد نکند.
او با تاکید بر اینکه شرکتهای فعال در بازار سرمایه باید در قبال مردم، فعالان، سرمایه گذاران و سهامداران خرد متعهد باشند، اظهار کرد: وزیر امور اقتصادی و دارایی با استفاده از ابزارهای موجود در بازار سرمایه و نه ابزارهای اطلاعاتی و امنیتی، باید از تمامی ظرفیتهای موجود در جهت رشد و تحول بازار استفاده کرده و صلاحیت عمومی و حرفهای مدیران را با کمک سازمان بورس و اوراق بهادار مشخص کند.
کارشناس ارشد بازار سرمایه ادامه داد: مدیران در بازار سرمایه ضمن متعهد بودن و آشنایی با قوانین و دستورالعملهای بازار، باید ضمانتهای اجرایی را جدیتر گرفته و در جهت اجرای برنامهها که منفعت مردم و سهامداران را به دنبال دارد، حساب شده گام بردارند.
احمدزاد اصل با اعلام اینکه از گذشته تاکنون وزارت اقتصاد نگاه ویژه به بازار سرمایه داشته است، گفت: به نظر میرسد از بازار سرمایه باید به عنوان تنها کنترل کننده تورم در کشور استفاده کرد تا با جذب نقدینگی از طریق بازار سرمایه، تورم را در کشور کنترل کرد.
این کارشناس معتقد است، بازار سرمایه تنها عامل کنترل تورم و تقویت تولید در کشور است و تیم اقتصادی نیز باید به صورت منسجم مهار نقدینگی را سرلوحه برنامههای خود قرار داده و نرخ سود، نرخ تورم و رشد نقدینگی را مدیریت کند.
او با این توضیح که نقش بازار سرمایه در جهت کاهش نرخ تورم بسیار مهم است، گفت: انتظارات بازار سرمایه نسبت به دیگر بازارها واقع بینانه و به نوعی به نفع جامعه است؛ بنابراین اگر بازار سرمایه را دماسنج اقتصاد کشور در نظر بگیریم، منابع به سمت بازار سرمایه هدایت شده و رشد تولید و مهار تورم را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه وزیر امور اقتصادی و دارایی نقش تعیین کنندهای در تحول بازار سرمایه دارد، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت اقتصادی مردم و معیشت آنها به بازار سرمایه گره خورده است، بنابراین تیم اقتصادی میتواند ضمن بهره مندی از بازار سرمایه، به عنوان بازاری رشد دهنده و رشد یابنده، نقدینگیها را به سوی بازار هدایت کند، زیرا بازار سرمایه میتواند ضمن کنترل تورم، از سرمایههای مردم در جهت رشد و توسعه اقتصاد کشور استفاده کند.