به گزارش میمتالز، محمدرضا انبیائی روز پنجشنبه چهارم شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه افزایش ۴۰ درصدی قیمت سیمان در ابتدای سال و افزایش بیش از ۳۰۰ درصدی قیمت سیمان طی دو ماه گذشته برای اعضای این صنف قابل هضم نیست، افزود: علاوه بر افزایش غیرعادی قیمت سیمان در کشور، مشکلاتی ناشی از افزایش هزینههای بسته بندی و حمل و نقل و خصوصاً عدم امکان تأمین سیمان مورد نیاز برای شرکتها در زمان مناسب از دیگر مشکلاتی است که شرکتهای فعال این بخش را با مشکل جدی مواجه کرده است و عملاً شرکتها قادر به ارائه قیمت برای ورود به پروژهها نیستند.
دبیر انجمن صنفی حفاظت در برابر آتش، از افزایش بیش از ۴۰۰ درصدی قیمت سیمان از اسفندماه ۹۹ تاکنون و افزایش بیش از ۲۰۰ درصدی قیمت سایر مواد اولیه و شاخصهای مؤثر در قیمت تمام شده این پروژهها در کشور خبر داد و ادامه داد: انجمن صنفی حفاظت در برابر آتش که متشکل از شرکتهای تولیدکننده و مجریان فعال حفاظت ساختمانها در برابر آتش در حوزههای ساختمانی، صنعتی و نفت و گاز و پتروشیمی است با هدف همراهی در توسعه این صنعت مهم فعالیت مینماید و چنان که واضح است این صنعت و دانش مهم در کشور با توجه به اینکه در ارتباط مستقیم با جان انسانها است از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و این حجم از تلاطم در تأمین مواد اولیه و شاخصهای تعیین قیمت قابل تحمل نیست.
انبیائی افزود: تعطیلیهای متمادی از ابتدای سال ۹۸ بر اثر بحران کرونا که باعث کاهش شدید روزهای کاری و همچنین درگیر شدن بخش قابل توجهی از کارشناسان تولید به کرونا و بالطبع افزایش شدید هزینه سربار شرکتها شده است.
انبیائی با اشاره به از دست رفتن حجم زیادی از مواد اولیه در حین تولید به دلیل عدم اطلاع رسانی زمان قطعی برق به دفعات، از عدم وجود بستههای حمایتی واقعی از تولید کنندگان در شرایط فعلی انتقاد کرد و افزود: عدم پاسخگویی متقن در خصوص زمان به پایان رسیدن این شرایط از طرف سازمانهای مسوول همچون وزارت صمت، شرکت شهرکهای صنعتی، استانداری، فرمانداری، اداره برق، اداره آب و فاضلاب و ... در کنار مواردی، چون افزایش بیش از ۴۰ درصدی حقوق و دستمزد در سال ۱۴۰۰ و البته برقراری هزینههای بیمه، مالیات و عدم همراهی با تولیدکنندگان در این بخش به همراه قطعی مستمر آب و برق از ابتدای تیرماه سال جاری و عملاً تعطیلی بسیاری از کارخانههای تولیدی و اضافه شدن هزینههای بسیار سنگین تعمیرات بر اثر صدمههای ناشی از قطعیها و نوسانات برق به تجهیزات الکتریکی و برقی خط تولید، باعث مشکلات زیادی در این صنعت گردیده است که فعالان این بخش مهم از ایمنی در کشور را با بحران مواجه کرده است.
وی ادامه داد: شرکتها با شرایط بسیار سخت و با قیمت سرسام آور و غیرعادی، سیمان را تهیه میکنند و زمانی که برای تولید اقدام میکنند، برق کارخانههای تولیدی قطع میشود. افزایش قیمت برق و سایر مواردی که تحت تأثیر افزایش قیمت ارز و سیمان قرار گرفته است بر تمام بخشهای این صنعت تأثیر گذاشته است.
انبیائی ابراز امیدواری کرد سازمانهای ذیربط از جمله وزارت صمت در راستای حل مشکل شرکتهای تولیدکننده و مجری این بخش با توجه به ظرفیت تولید و محل قرارگیری کارخانه تولیدی، سهمیه مشخصی برای شرکتهای این صنف در نظر بگیرد.