به گزارش میمتالز، ایجاد شرکت پروژه محور تجلی در زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات میتواند تحولی بزرگ در اجرای پروژههای در دستور کار باشد که امروز با مشکل نقدینگی مواجه هستند.
روش مورد استفاده در شرکت تجلی برای تامین نقدینگی را میتوان بازی برد - برد بخش معدن و فلزات و سهامداران دانست. اتفاقی که علاوه بر توسعه صنعت معادن و فلزات به تمرکز سرمایههای سرگردان در بازار سرمایه منجر و در نهایت توسعه اقتصادی را به همراه خواهد داشت.
از سویی دیگر با بهره برداری به موقع از پروژههای در دستور کار تجلی علاوه بر افزایش نقش آفرینی بیشتر بخش معدن و صنایع معدنی در رشد اقتصادی کشور میتوان شاهد نقش پررنگتر این شرکت در اشتغالزایی بود، موضوعی که با توجه به رکود اقتصادی و مشکلات تحریمی در کنار شیوع ویروس کرونا به مساله مهم کشور تبدیل شده است.
اما در این میان شرکت تجلی میتواند سهامداران را بیش از گذشته برای حضور در بخش معدن ترغیب کند. در این باره حامد مددی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با «می متالز» با اشاره به تاثیر شرکتهای پروژه محور همچون تجلی در بخش معدن، اظهار کرد: در حال حاضر صحبتهایی درخصوص ایجاد سامانه جدید معادن و کشف ذخایر مطرح میشود که میتواند مشارکت بخش خصوصی در پروژههای معدنی را افزایش دهد.
وی تصریح کرد: اما در کنار این روش با حضور گسترده شرکتهای زیرمجموعه هلدینگهای بزرگ تخصصی بازار سرمایه همچون شرکت تجلی میتوان شاهد حضور بیشتر سرمایه گذاران در بخش معدن بود. در واقع با وجود چنین شرکتی سرمایه گذاران با بخش معدن و فلزات و پروژههای فعال در آن آشنا و با طیب خاطر و به صورت مستقیم وارد پروژههای میشوند.
مددی اضافه کرد: حرکت شکل گرفته از سوی شرکت تجلی آن هم در تنگنای صادراتی نفت میتواند به توسعه بخش معدن منجر شده و در آمدهای ارزی حاصل از این بخش به جبران کمبودهای ارزی کشور کمک کند.
به گفته وی، در سالهای اخیر صنعت فولاد با تلاش فراوان سهم خود را در صادرات غیر نفتی افزایش داده است، حال وجود چنین شرکتهایی با افزایش سرعت اجرای پروژهها میتواند سهم صنایع معدنی و فلزات را در صادرات افزایش داده و تا حدودی به حل مشکلات ارزی کشور کمک کند.