تاریخ: ۰۶ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۶:۵۰
بازدید: ۳۳۰
کد خبر: ۲۲۹۶۵۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در بازار مشتقه بورس تهران صورت می‌گیرد؛

آغاز معاملات قرارداد‌های اختیار معامله "شپنا" از ۱۰ مهرماه

آغاز معاملات قرارداد‌های اختیار معامله
‌می‌متالز - دوره معاملاتی قرارداد‌های اختیار معامله خرید و فروش بر روی سهام شرکت پالایش نفت اصفهان "شپنا" در سررسید دی ماه ۱۴۰۰، از روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۰ در بازار مشتقه بورس اوراق بهادار تهران آغاز می‌شود.

به گزارش می‌متالز، دوره معاملاتی قرارداد‌های اختیار معامله خرید و فروش بر روی سهام شرکت پالایش نفت اصفهان "شپنا" در سررسید دی ماه ۱۴۰۰، از روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۷/۱۰ در بازار مشتقه بورس اوراق بهادار تهران آغاز می‌شود.

معاملات مربوط به این قرارداد‌ها تنها به صورت برخط بوده و صرفاً از طریق کارگزارانی که مجوز معامالت برخط دراین بازار را دارا باشند، قابل انجام است. همچنین با توجه به راه‌اندازی سامانه مدیریت ریسک و امکان محاسبات وجوه تضمین براساس «ضوابط وجه تضمین قرارداد اختیار معامله در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران»، اتخاذ موقعیت باز فروش در قرارداد‌های اختیارمعامله، به شرط کفایت وجوه تضمین، برای تمامی فعالین بازار سرمایه امکان پذیر است.

سرمایه‌گذارانی می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به «دستورالعمل معاملات قرارداد اختیار معامله در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران» و «ضوابط وجه تضمین قرارداد اختیار معامله در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران» مصوب ۱۳۹۷/۰۲/۲۶ هیات‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار مراجعه نمایند.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم