به گزارش میمتالز، حمیدرضا دانش کاظمی با بیان اینکه روسای سازمان بورس و بانک مرکزی، رویکرد فکری مشترکی در حوزه مسائل اقتصادی دارند و این همسویی به نفع بازار سرمایه و پول خواهد بود، گفت: همواره میان این دو بازار، تعارض جدی وجود داشت که باعث نگرانی اهالی بازار سرمایه بود که امید میرود در فضای جدید، این تعارضها حل شود.
وی افزود: روسای پیشین بانک مرکزی، معمولاً بهعنوان یکی از اعضای شورای عالی بورس، حضور محدودی در این شورا داشتند و نمایندگان آنها در جلسه حاضر میشدند. بهعنوان نمونه رئیس سابق بانک مرکزی در دوره فعالیت فقط یکبار در شورای عالی بورس حاضر شد. این در حالی است که صالح آبادی در نخستین نشست شورای عالی بورس، حضور و به دلیل اشراف کامل بر موضوعات بازار سرمایه در هدایت و اولویت بندی موضوعات جلسه نقش کلیدی داشت.
این عضو شورای عالی بورس اظهار امیدواری کرد: با روابط نزدیکی که میان روءسای بانک مرکزی و سازمان بورس وجود دارد، سیاستهای که پیش از این بوی تعارض داشت در مسیر هماهنگی حرکت کند و موجب بهبود وضعیت بازار سرمایه شود.
دانش کاظمی با ارزیابی ترکیب جدید مدیریتی سازمان بورس عنوان کرد: رئیس سازمان بورس و اعضای هیات مدیره، سابقه طولانی در بازار سرمایه دارند و این شناخت، یکی از نقاط قوت گروه مدیریتی جدید محسوب میشود. عشقی از سالها پیش در بخشهای مختلف بازار ازجمله شرکتهای سرمایه گذاری، کارگزاری، بورس کالا و ... فعالیت داشته و بر همین اساس، اشراف کاملی به چالشها و مشکلات دارد.
وی درباره مهمترین مطالبه از رئیس جدید سازمان بورس توضیح داد: مهمترین مطالبه از رئیس و هیات مدیره جدید سازمان این است که اولویتهای کاری را به شورای عالی اعلام کنند. در نشست اخیر از رئیس سازمان درخواست شد تا دو هفته آینده، برنامهها و اولویتها را برای مدیریت بازار ارائه کنند و به نظر میرسد، نخستین و مهمترین گام برای بهبود شرایط موجود، تعیین اولویتهای نهاد ناظر بازار و تصویب آنها در شورای عالی بورس است.
منبع: بورس پرس