به گزارش میمتالز، امیر هامونی با اشاره به اینکه در قدم اول شرکت تپسی به عنوان اولین استارتاپ در فرابورس پذیرش شد، گفت: سایر استارتاپها مثل فیلیمو هم درخواست پذیرش در فرابورس را دادهاند که در حال بررسی است.
وی با تاکید بر اینکه شرکتهای استارتاپی به دلیل داراییهای نامشهود زیادی که دارند نسبت به سایر شرکتهای بازار سرمایه با ریسک بالاتری مواجهند، افزود: به همین دلیل در قدم اول برای عرضه اولیه این شرکتها، سهام آنها به مردم عرضه نمیشود بلکه به طور غیر مستقیم و از طریق مشارکت صندوقهای سرمایهگذاری و سایر نهادهای مالی عرضه اولیه انجام خواهد شد.
مدیرعامل فرابورس ایران در پاسخ به این پرسش که استارتاپها برای ورود به بازار سرمایه باید چه شرایطی را احراز کنند، اظهار داشت: این شرکتها مثل همه بنگاههایی که قصد ورود به بازار سرمایه را دارند باید شرایط پذیرش را که توسط فرابورس مشخص شده، احراز کنند.
وی ادامه داد: همچنین علاوه بر شرایط فوق، شروط ۱۷ گانهای نیز توسط کارگروه استارتاپها تعیین شده که باید آنها را پیش از ورود به بازار سرمایه فراهم کنند.
هامونی درخصوص این شروط ۱۷ گانه به چند مورد مهم آن اشاره کرد و گفت: مثلا باید درصدی از سهام خود را نزد هیأت پذیرش فرابورس به وثیقه بگذارند تا زمانی که ریسکهای شرکت به حداقل رسید این سهام به مرور در بازار سرمایه عرضه خواهد شد.
همچنین از دیگر شرطهای مهم صیانت از دادههای محرمانه کاربران مردمی هست که باید تاییدیههایی پیرامون این موضوع به فرابورس ارائه کنند.