تاریخ: ۱۰ آذر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۹:۵۴
بازدید: ۱۲۰۴
کد خبر: ۲۳۸۱۷۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

استخراج دوباره زغال سنگ در چین

استخراج دوباره زغال سنگ در چین
‌می‌متالز - کارخانه‌های بزرگ چین در حال بهبود هستند، زیرا بحران برق که تولید را متوقف کرده است به دلیل جهش بزرگ در عرضه زغال سنگ شروع به کاهش می‌کند. بر اساس داده‌های منتشره، فعالیت‌های تولیدی از ۴۹.۲ در ماه اکتبر به ۵۰.۱ در ماه نوامبر افزایش یافت. این اولین آمار بالای ۵۰ بود که نشان دهنده انبساط به جای انقباض در سه ماه است. پکن روز سه‌شنبه این بهبود را به اقدامات سیاستی اخیر نسبت داد که عرضه انرژی را تقویت کرده و هزینه‌های فزاینده را تثبیت کرده است.

به گزارش می‌متالز، چین ماه‌ها با بحران برق دست و پنجه نرم می‌کرد، زیرا آب و هوای شدید، تقاضای فزاینده برای انرژی و محدودیت‌های شدید در استفاده از زغال سنگ ضربه‌ای سه گانه به شبکه برق این کشور وارد کرد. به گزارش فولاد ایران، این مشکل در ماه سپتامبر، زمانی که به شرکت‌ها گفته شد مصرف انرژی خود را محدود کنند تا تقاضا برای برق را کاهش دهند، به اوج خود رسید. عرضه به برخی از خانه‌ها قطع شد و طبق گزارش‌ها حتی افراد در آسانسور‌ها محبوس شدند. بحران انرژی، همراه با افزایش هزینه‌های مواد خام، منجر به کاهش شدید تولید صنعتی در ماه‌های سپتامبر و اکتبر شد. برای مبارزه با این مشکل، مقامات تلاش‌های خود را برای کاهش انتشار کربن کاهش دادند و به معادن زغال سنگ دستور داده اند تا تولید خود را افزایش دهند. نتیجه قابل توجه بود. چین که از بیش از نیمی از ذخایر زغال سنگ جهان استفاده می‌کند و در حال حاضر بزرگترین تولید کننده کربن است.

اما ممکن است در ماه‌های آینده فشار زیادی بر تولیدات صنعتی وجود داشته باشد که ناشی از آمادگی چین برای بازی‌های المپیک زمستانی آینده، ادامه بحران در املاک، و تأثیر احتمالی نوع جدید ویروس کرونا است. تحلیلگران سیتی گفتند که تولید مواد خام که باعث سطوح بالای آلودگی هوا می‌شود، ممکن است در شمال چین محدود شود، زیرا دولت تلاش می‌کند آسمان آبی را برای المپیک زمستانی پکن تضمین کند. رکود در بخش املاک چین خطر دیگری را به همراه دارد. داده‌ها نشان می‌دهد که تقاضای داخلی مسکن هنوز ضعیف است. انتشار اومیکرون نیز از عوامل نگرانی است. در حالی که جزئیات خاصی از این نوع جدید هنوز مشخص نشده است، چندین کشور برای اعمال ممنوعیت سفر تلاش کرده اند. چین مدت‌هاست که رویکرد «کووید صفر» را دنبال می‌کند و آنچه را که در حال حاضر جزو سخت‌ترین محدودیت‌های مرزی در جهان است حفظ می‌کند.

منبع: ایفنا

عناوین برگزیده