تاریخ: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۳۸
بازدید: ۱۷۸
کد خبر: ۲۳۹۹۲۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
حسین‌زهی:

وزارت اقتصاد در نظارت بر بنگاه‌داری بانک‌ها کوتاهی کرده است

‌می‌متالز - نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت اقتصاد و دارایی باید به بنگاهداری بانک‌ها ورود کرده و مانع مَلاکی آن‌ها شود.

به گزارش می‌متالز، اسماعیل حسین زهی، در رابطه با لزوم اخذ مالیات از خانه‌های خالی مالکان حقیقی و حقوقی گفت: در حال حاضر طبق گفته مسئولان وزارت راه و شهرسازی حدود دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد خالی برای اخذ مالیات به سازمان امور مالیاتی معرفی شده که از این مقدار حدود ۹۰۰ هزار واحد تحت تملک اشخاص حقوقی است.

وی اضافه کرد: متاسفانه علی رغم اینکه بار‌ها تاکید شده بانک‌ها به بنگاه‌داری ورود نکنند شاهدیم تعداد زیادی واحد‌های خالی از سکنه در اختیار بانک‌ها قرار دارد. البته بانک‌ها جهت پرداخت تسهیلاتی وثایق ملکی نیز دریافت می‌کنند که ممکن است برخی افراد نتوانند در سر رسید‌های تعیین شده اقساط خود را بپردازند، بنابراین پس از مدتی این خانه‌ها به تملک بانک‌ها در می‌آیند بنابر این تعدادی از واحد‌های خالی بانک‌ها از این دست هستند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد:، اما متاسفانه برخی از بانک‌ها قانون را دورزده و به جای پرداخت تسهیلات به عنوان اصلی‌ترین وظیفه خود، به سوداگری و ساخت و ساز خانه ورود پیدا می‌کنند تا در پایان سال تراز مالی خودشان را مثبت نشان دهند در حالی که اگر سود حاصل از بنگاه‌داری بانک‌ها را کسر کنیم، اکثرا آن‌ها زیان ده هستند.

نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت اقتصاد و دارایی باید به بنگاه داری بانک‌ها ورود کرده و مانع ملاکی آن‌ها شود، تصریح کرد: در حال حاضر وزارت اقتصاد در نظارت بر بنگاه داری بانک‌ها بسیار ضعیف عمل کرده است، بنده معتقدم تراز مالی بانکی که بر مبنای دارایی ثابت املاک محاسبه می‌شود، نباید مورد قبول قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده