به گزارش میمتالز، دکتر غلامرضا سلیمانی که در جمع مدیران ارشد صنعت بیمه سخن میگفت، با اعلام این مطلب افزود: صنعت بیمه با مشارکت تمامی فعالان، مدیران و کارشناسان زبده این حوزه توانسته است خود را به عنوان مدعی اصلی ثبات اقتصادی مطرح کند که این امر در کاهش میزان تورم و افزایش ضریب امنیت اجتماعی، اهمیت خاصی دارد.
رئیس کل بیمه مرکزی با تشریح آخرین دستاوردهای صنعت بیمه در یک سال اخیر به نقش موثر سرمایه گذاری هوشمندانه در صنعت بیمه اشاره کرد و اظهار داشت: خرید اوراق مالی از محل سپرده گذاری، سرمایه گذاری موثر در بورس و نهادهای توسعه محور مالی از مأموریتهای صنعت بیمه برای تقویت ساختارهای مالی کشور به شمار میرود.
دکتر سلیمانی از ورود صنعت بیمه به عصر طلایی در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: با ادامه روند جذب داراییهای خرد مردم به خصوص در رشته بیمههای زندگی و سرمایه گذاری در بازارهای بزرگ میتوان به آینده این صنعت، بیش از پیش امیدوار بود.
رئیس شورای عالی بیمه در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت همزیستی مسالمت آمیز و حرفهای شبکه فروش و استارت آپها تاکید کرد و گفت: گسترش فعالیت الکترونیکی در صنعت بیمه از الزامات است و نهاد ناظر میتواند با تکیه بر سه مأموریت حمایت، هدایت و نظارت در تعادل بخشی به فعالیتهای شبکه فروش، نقش آفرینی کند.
وی از استارت آپهای بیمهای خواست فقط به فعالیت در رشته شخص ثالث اکتفا نکنند و برای عرضه بیمه نامه در رشتههای متنوع بیمهای نیز برنامه ریزی کنند.
دکتر سلیمانی از همگانی سازی بیمههای زندگی در کشور به عنوان یک ماموریت جدی یاد کرد و اظهار داشت: منابع حاصله از دریافت حق بیمه زندگی برای هدف مردمی شدن اقتصاد بسیار مهم است که این امر باید در چارچوب سیاست کلان اقتصاد مقاومتی دنبال شود.
رئیس کل بیمه مرکزی در پایان بر مواردی نظیر: اهمیت صیانت از حقوق بیمه گذاران، حفاظت از اطلاعات بیمهای مردم، برنامه ریزی صنعت بیمه برای کاهش تورم و فشار مالی بر شهروندان و همچنین پرهیز از نرخ شکنی در صنعت بیمه تاکید کرد.
گفتنی است در این نشست، رئیس پژوهشکده بیمه، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران و تنی چند از مدیران عامل شرکتهای بیمه ضمن تشریح گزارش "همایش روز ملی بیمه و توسعه" به طرح دیدگاههای خود پرداختند.
منبع: چابک آنلاین