به گزارش میمتالز، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی ۲۱دی ماه در همایش ائمه جمعه استان مرکزی با اشاره به موضوع واگذاری پالایشگاه شازند، اظهار کرد: در ابتدای امر قیمت این مجموعه صنعتی عظیم ۲.۳ میلیارد دلار اعلام شده بود، اما با پیگیریهای مستمری که انجام دادیم و نظرات کارشناسی، قیمت پالایشگاه ۱۰ میلیارد دلار تعیین شد و اگر پای این صنعت و پیگیری جهت قیمت گذاری درست آن نمیایستادیم، این سرمایه را آتش زده بودند.
وی با بیان اینکه مگر هپکو، آذرآب، واگن پارس و آونگان را به آتش نکشیدند، گفت: اگر پیگیری نمیکردیم، پالایشگاه شازند هم سرنوشتی مشابه داشت.
دری نجف آبادی همچنین با تاکید بر توجه به مساله خانواده، بیان کرد: در کنار توجه به بنیان خانواده باید در امر فرزندآوری تلاش کرد، کورتاژ و سقط جنین، نامشروع است و نباید اجازه انجام آن را داد از طرفی با مساله تلخ مهاجرت روبرو هستیم و متاسفانه تعداد آن خارج از عرف و آمار آن وحشتناک است.
وی تاکید کرد: باید عرق و تعصب ملی، اسلامی و ولایی را تقویت کرد، اما بهترین استعدادهای کشور مهاجرت میکنند، البته نباید به شکل مستقیم بلکه باید از طریق محبت و حفظ کرامت، استعدادهای کشورمان را حفظ کنیم. این کشور سرزمین حضرت فاطمه (س)، حضرت علی (ع) و امام رضا (ع) و شهید سلیمانی هاست چگونه میشود که افرادی این سرزمین را ترک کرده و وارد سرزمین ترامپ میشوند، این سرزمین را با چه چیزی عوض میکنید؟
امام جمعه اراک با بیان اینکه برخی از این مهاجرین برای گرفتن ویزا هر یکشنبه جلوی درب کلیساها صف میکشدند و از درون بی محتوا میشوند، افزود: حیف نیست که فرزند علی و فاطمه (س) در دستان دشمنان باشد؟ قطعا این موارد به مباحث فرهنگی، اجتماعی، خانوادگی و تربیتی بازمی گردد و باید غیرمستقیم به آن ورود کرد.
وی تصریح کرد: جمعیت کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی ۵۰ میلیون نفر بیشتر شده است، نرخ باسوادی از ۴۷ درصد به ۹۴ درصد و میانگین سن از ۵۴ سال به ۸۴ سال رسیده است، قطعا این تحولات قابل چشم پوشی نیست و باید انصاف داشت، ۶ هزار مگاوات برق تولیدی پیش از انقلاب امروز به ۶۰ هزار مگاوات افزایش یافته، تمام شهرهات تحت پوشش شبکه آب و گاز و بهداشت است و باید قدردان بود، البته تنبل هستیم، بهره وری پایین است و باید تنبلیها را جبران کرد و سبک زندگی اسلامی داشت.
دری نجف آبادی افزود: درست است که با شرایط ایده آل فاصله داریم، اما باید به تغییرات و تحولات نگاه مثبت داشت، امروز حتی در روستاها پزشک متخصص داریم، استان مرکزی تا چند سال پیش دانشکده دندانپزشکی نداشتیم. در حال حاضر پیگیر راه اندازی دانشکده داروسازی هستم چراکه جزو واجبترین کارهاست و باید این دانشکده در استان فعال شود.
وی گفت: کرهها سالانه ۲۳۶۰ ساعت کار انجام میدهند و برای رقابت با آنها باید ساعت کار را افزایش دهیم، اگر خواهان رشد صنعت خودروسازی و ارتقای کشور هستیم باید همت و غیرت داشت، خداوند هوش و عقل داده است و باید استفاده کرد.
در این همایش امامان جمعه ساوه، کمیجان و خمین نقطه نظرات خود را بیان کردند.