تاریخ: ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ ، ساعت ۰۹:۵۰
بازدید: ۲۱۵
کد خبر: ۲۵۲۵۰۶
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

دلایل افزایش تولید جهانی کبالت؛ پروژه‌های جدید، احیای طرح‌های راکد

دلایل افزایش تولید جهانی کبالت؛ پروژه‌های جدید، احیای طرح‌های راکد
‌می‌متالز - تولید معادن کبالت جهان طی سال ۲۰۲۱ میلادی نسبت به سال پیش از آن ۲۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش می‌متالز به نقل از وب سایت سازمان مطالعات زمین شناسی آمریکا USGS، تولید معادن کبالت جهان طی سال ۲۰۲۱ میلادی به ۱۷۰ هزار تن رسید که نسبت به تولید ۱۴۲ هزار تن از این ماده معدنی در سال ۲۰۲۰ میلادی رشد ۲۰ درصدی نشان می‌دهد.

سازمان مطالعات زمین شناسی آمریکا یکی از دلایل رشد تولید جهانی را افزایش تولید در پروژه‌های موجود و نیز شروع تولید در پروژه‌های جدید یا متوقف شده عنوان کرده است.

این در حالی است که میزان تولید این ماده معدنی در جمهوری دموکراتیک کنگو به عنوان بزرگترین تولیدکننده کبالت جهان طی سال ۲۰۲۱ میلادی شاهد رشد ۲۲.۴ درصدی بود. این کشور ۷۰ درصد از تولید معادن کبالت جهان را به خود اختصاص داده و تولید این ماده معدنی طی سال گذشته میلادی را ۱۲۰ هزار تن اعلام کرد. کنگو با دارا بودن ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تن ذخایر کبالت در صدر دارندگان ذخایر این ماده معدنی در جهان قرار دارد.

طی مدت یادشده، روسیه با تولید ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و استرالیا با تولید ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن به ترتیب دومین و سومین تولیدکننده برتر کبالت جهان بودند.

همچنین فیلیپین با تولید ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن و کانادا با تولید ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن در رتبه‌های چهارم و پنجم جهان ایستادند.

این در حالی است که عنوان ششمین تا دهمین تولیدکننده کبالت جهان به ترتیب به کوبا با ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تن، گینه جدید پاپوا با ۳ میلیون تن، ماداگاسکار با ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن، مراکش با ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن و چین با تولید ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اختصاص یافت.

چین به عنوان بزرگترین تولید کننده کبالت تصفیه شده جهان، طی سال ۲۰۲۱ میلادی بیشترین میزان واردات این ماده معدنی از جمهوری دموکراتیک کنگو را به خود اختصاص داد.

علاوه بر این، چین با مصرف بیش از ۸۰ درصد کبالت جهان برای استفاده در صنعت باتری‌های قابل شارژ بزرگترین مصرف کننده کبالت جهان نیز به شمار می‌رود.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین