به گزارش میمتالز، سید امیر میرناصری فعال کارگری شرکت هپکو با بیان اینکه سال ۱۴۰۰ برای هپکو اصلا با سالهای گذشته قابل مقایسه نبود اظهار داشت: سال ۱۴۰۰ بعد از حدود ده سال بدون هیچ تنشی در شرکت هپکو گذشت و بحمدالله بعد از یک دهه هپکو دوباره توانست بیل مکانیکی زنجیری و لاستیکی، دو مدل لودر و سه مدل غلتک تولید کند هر چند تیراژ تولیدات نسبت به روزهای اوج هپکو پایین بود، اما طبیعتا شرکتی که سالها با انواع چالشها مواجه بوده است وقتی دباره بخواهد حرکت خود را شروع کند کار سختی است و شاید حرکت در ابتدا کند باشد.
میرناصری افزود: همیشه گفته ایم برای رفع مشکلات صنایع بزرگ مثل هپکو اگر یک بستهی کامل از راه حلها نباشد رفع موانع به تنهایی میسر نخواهد بود لذا هم باید ایستادگی کارگران، هم مدیریت کاربلد و متخصص وجود داشته باشد و هم پشتیبانی سهامداران عمده که در خصوص هپکو سازمان تامین اجتماعی حمایت لازم را داشت و همه اینها باعث شد تا بتوانیم شروع خوبی داشته باشیم.
این فعال کارگری شرکت هپکو ادامه داد: در ابتدای راه هستیم و ضعف و کاستیهایی وجود دارد که در چندسال گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته بود، اما متوجه آنها شده ایم و با حول وقوه الهی این مشکلات یک به یک در حال رفع شدن است گرچه با برخی ناملایتمیها و جولان سودجویانی که نمیخواهند تولید کنندگان داخلی جان بگیرند و اشتغال شکل بگیرد مواجه بودیم و مقاومت زیادی هم داشتند.
وی افزود: برخی وقتی دیدند شرکت هپکو دوباره در حال راه افتادن است میدانستند هپکو غول خفتهای است که اگر بلند شود منافع سودجویانه آنها به خطر خواهد افت لذا در برابر این موضوع مقاومت کردند و این تلاشها را هنوز هم ادامه میدهند.
میرناصری با تاکید بر اینکه در سال پیش رو برنامههای بسیار خوبی برای ادامه تولید پیش بینی شده تا شاهد یک جهشی باشیم تصریح کرد: چندین برنامه داریم از جمله اینکه با وزارتخانههای مختلف از جمله وزارت راه و کشور بابت تامین ماشین آلات شهرداریها و راهداریها به تفاهمهای خوبی برسیم و طبق پیش بینیها برای سال جدید بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه انواع ماشین آلات معدنی و راهسازی در برنامه تولید خواهیم داشت.
این فعال کارگری عنوان کرد: همزمان با تولید ماشین آلات گرفتن پروژهها نیز که یکی از کارهای زیرساختی شرکت هپکو بوده در دستور کار است و رایزنیهایی در این خصوص انجام شده که آخرین مورد پروژه کارخانه قند دزفول بود که هپکو قرارداد آن را امضا کرده و انشااله در سال جدید این پروژه بزرگ را آغاز خواهیم کرد.
وی در ادامه اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی به واسطه گستردگی حوزه فعالیت و به لحاظ تعدد شرکتهای زیر مجموعه خود با حدود ۳۰۰ شرکت دارای پتانسیل بسیار خوبی است که میتوانند تعاملات و تفاهم نامههای خوبی هم برای تأمین ماشین آلات و هم در بحث کارهای پروژهای با شرکت هپکو داشته باشند.
میرناصری تأکید کرد: البته برای شرکت هپکویی که دوران اوج خود را در دهه ۸۰ سپری کرده و سالیانه علاوه بر کارهای روتین پروژهای بیش از ۲ هزار دستگاه تولید داشته این حجم کار قابل مقایسه نیست و ظرفیت کمی است، اما پس از یک بحران اتفاق بسیار مثبتی است که سهامدار اصلی پای کار آمده و مدیریت و پرسنل دغدغه تولید دارند و حالا چشم ما به حمایتهای دولت است.
این فعال کارگری شرکت هپکو با بیان اینکه انتظار ما از دولت صرفا کمک مالی نیست افزود: خواهشی که از دولت و مجلس داریم این است که نگاه ویژهای به شرکتهایی مثل هپکو داشته باشند و روحیه «ما میتوانیم» را در خودشان تقویت کنند چراکه اگر این اتفاق رقم بخورد هم تولید داخل رونق میگیرد و هم ایجاد اشتغال افزایش پیدا میکند.
وی ادامه داد: هر چند در سالهای اخیر انواع ماشین آلات دست دوم بی کیفیت به کشور وارد شد که هزینههای بسیاری را به همراه داشته است، اما این حق را میدهیم که انتظار تولید ماشین آلات داخلی با کیفیت وجود داشته باشد و اعلام آمادگی میکنیم که دولت و مجلس به عنوان مدعی از ما بخواهند که نوع محصول مورد نیاز کشور را با بهترین کیفیت تولید کنیم.
میرناصری در پایان خاطرنشان کرد: اگر حمایتهای لازم صورت بگیرد میتوانیم با یک سرعت بسیار خوب در ریل تولید قرار بگیریم و با قدرت به امید ایندهای روشن برای ایران اسلامی این مسیر را ادامه بدهیم چراکه با وجود زیرساختهای مناسب، تکنولوژی به روز، دانش فنی و مهندسی و تجربه ۵۰ ساله، هپکو با نیم نگاهی از سوی مسوولین در سال جاری تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین خواهد داشت.
منبع: پایگاه خبری دیار آفتاب