تاریخ: ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۲:۴۱
بازدید: ۱۹۵
کد خبر: ۲۵۴۸۴۶
سرویس خبر : آهن و فولاد

استاندار سیستان و بلوچستان: اسکله تخصصی فولاد و صادرات مواد معدنی در بندر چابهار احداث می‌شود

استاندار سیستان و بلوچستان: اسکله تخصصی فولاد و صادرات مواد معدنی در بندر چابهار احداث می‌شود
‌می‌متالز - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: طبق توافق انجام شده با شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، اسکله اختصاصی برای صادرات فولاد و مواد معدنی در بندر بین‌المللی چابهار احداث می‌شود.

به گزارش می‌متالز، حسین مدرس در نشست با سیدحسین حسینی سرپرست سازمان شیلات ایران بر تعیین تکلیف اعطای پروانه به لنج‌های صیادی و کارخانجات شناورسازی باهدف صادرات شناور‌ها و جایگزینی آن‌ها تاکید کرد و اظهار داشت: باید به منظور تسریع در فرآیند توسعه اسکله‌های صیادی و بنادر شیلاتی استان، اعتبارات این بخش از سازمان شیلات ایران به اداره‌کل شیلات استان انتقال یابد تا روند توسعه این اسکله‌ها با کمک اعتبارات استانی و اعتبارات محرومیت‌زدایی شتاب گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان بندر کنارک را بزرگ‌ترین بندر صیادی کشور دانست و تصریح کرد: همان‌طور که در سند تحول دولت که توسط رئیس جمهور ابلاغ شده، موضوع اقتصاد دریامحور که یکی از قابلیت‌های استان به شمار می‌رود باید مورد توجه جدی قرار گیرد. ۸۰ درصد ماهی شیلاتی کشور در سواحل استان تولید می‌شود و این استان به لحاظ ظرفیت ویژه شیلاتی و آبزی‌پروری با هیچ یک از استان‌های کشور قابل مقایسه نیست.

سیدحسین حسینی سرپرست سازمان شیلات ایران هم در این دیدار ظرفیت‌های شیلاتی سیستان و بلوچستان را فوق‌العاده برشمرد و از تلاش این سازمان برای شکوفایی این بخش از ظرفیت‌های استان خبر داد.

در این نشست در خصوص تعیین تکلیف اعطای پروانه به لنج‌های صیادی و تمرکز زدایی از اعتبارات توسعه اسکله‌های صیادی و بنادر شیلاتی سیستان و بلوچستان و انتقال اعتبارات به اداره‌کل شیلات استان توافق شد.

استاندار سیستان و بلوچستان همچنین در نشست با عتیقی مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی "گل‌گهر" اظهار داشت: طبق توافق انجام شده با شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، اسکله اختصاصی برای صادرات فولاد و مواد معدنی در بندر بین‌المللی چابهار احداث می‌شود.

مدرس خیابانی در این دیدار که مدیرکل بنادر و دریانوردی استان و جمعی از کارشناسان و اعضای هیات مدیره شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر نیز حضور داشتند به اهمیت و ضرورت احداث اسکله ویژه تخصصی فولاد و صادرات مواد معدنی پرداخت.

در این نشست نیز مقرر شد نقطه نظرات مجموعه شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر در این رابطه گرفته و بر اساس نقشه‌های دریافتی حداکثر ظرف یک ماه آینده اسکله تخصصی فولاد و صادرات مواد معدنی توسط اداره کل بنادر و دریانوردی استان جانمایی شود.

شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر هم در این دیدار در خصوص اکتشافات جدید معدنی در استان اعلام آمادگی کرد. همچنین توافق شد در قالب قرارگاه دانش‌بنیان‌ها موضوع فناوری‌های نوین جداسازی سنگ آهن از تیتانیوم در دستور کار مراکز پژوهشی و دانشگاهی قرار گیرد تا با این اقدام بسیاری از معادن پلی‌متال استان که سنگ آهن را با تیتانیوم مخلوط دارند، فعال شوند.

مدرس خیابانی همچنین در نشست با سید سعید راد مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با بیان اینکه ظرفیت‌های تخلیه و بارگیری کالا در بندر چابهار افزایش پیدا کرده است، خواستار افزایش میزان پهلوگیری کشتی‌های حامل کالا‌های اساسی و میزان حمل و ارسال این کالا‌ها به سراسر کشور از طریق بندر چابهار شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده