تاریخ: ۲۸ دی ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۷:۵۲
بازدید: ۲۱۳
کد خبر: ۲۶۶۶۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

دولت الکترونیک به «معدن» رسید

می متالز - مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی گفت: یکی از مشکلات این صندوق، مراجعه معدن‌داران برای اخذ تسهیلات بود که زمان بررسی و حضور پرونده در صندوق را افزایش می‌داد؛ اکنون با راه‌اندازی سامانه ارتباط با مشتریان (CRM) ثبت درخواست، پذیرش، بررسی و صدور بیمه‌نامه به‌صورت برخط انجام می‌شود.
دولت الکترونیک به «معدن» رسید

به گزارش می متالز، صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی در چارچوب اهداف اقتصادی کلان کشور، تقویت و حمایت از سرمایه‌گذاران خصوصی در بخش معدن، تحقق توسعه پایدار و ایجاد تضمین و امنیت سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های معدنی و هدایت و راهبری این سرمایه‌گذاری‌ها در سال 1380 تاسیس شد. 
فرید دهقانی، مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی در نشست خبری گفت: معدن داران و فعالان معدنی می توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی آنلاین به آدرسwww.iranmico.com، از طریق «سامانه ثبت نام و درخواست بیمه نامه» اقدامات مورد نیاز خود را انجام دهند.
مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی خاطر نشان کرد: اکنون همه معدن‌داران در سراسر کشور می‌توانند در مرحله نخست بدون حضور و فقط با اسکن کردن مدارک مورد نیاز، شماره شناسه دریافت کنند و پس از آن بررسی پرونده‌هایشان آغاز می‌شود.
وی اظهار داشت: اکنون متوسط زمان درخواست متقاضی تا صدور بیمه نامه در صورت کامل بودن مدارک به 40 روز کاهش یافته که از سوی مشتری قابل ردیابی است.
این مقام مسئول تاکید کرد: این مهم یکی از زیرساخت های اساسی لازم همسو با دولت الکترونیک برای افزایش سرمایه صندوق و خدمات رسانی بهتر به معدن‌داران است.

 

افزایش اقبال بخش عمومی به معدن

دهقانی، به افزایش اقبال بخش عمومی به معدن و صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی اشاره کرد و گفت: فقط در یک سال گذشته (منتهی به دی ماه 97)، 409 میلیارد تومان بیمه نامه توسط این صندوق صادر شده که نسبت به مجموع 17 سال گذشته (از سال 1380 تاکنون) بیش از 37 درصد این میزان را شامل می‌شود.
به گفته وی، از آغاز تاسیس صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی تاکنون نزدیک به یک هزار و 700 فقره بیمه نامه به ارزش 674 میلیارد تومان صادر شده است. این آمار نویدبخش حرکت و گفتمان جدیدی بین صندوق و بخش خصوصی و تحرکات جدید در بخش معدن کشور است.
مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی ادامه داد: در یک سال گذشته 8 میلیارد و 300 میلیون تومان از مطالبات صندوق بدون هیچ اقدام قضایی و فقط از طریق مذاکره وصول شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، 43 درصد رشد نشان می دهد.

 

نقشه راه بخش معدن

در این نشست محمدرضا بهرامن، رئیس هیات مدیره صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی نیز گفت: نقشه راه معدن، برنامه ای چهار ساله و چراغ راه این بخش بوده و صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی به‌عنوان ابزاری توسعه‌ای، در خدمت این نقشه است.
به گفته وی، امسال پیش بینی شده که سرمایه صندوق به 300 میلیارد تومان افزایش یابد؛ اگر این سرمایه براساس برنامه به یک هزار میلیارد تومان افزایش یابد، دیگر هیچ نگرانی از معطل ماندن پرونده‌ها نداریم.
بهرامن، به امضای تفاهم‌نامه بین خانه معدن ایران و سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اشاره کرد که در ادامه تفاهم‌نامه‌ای با صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی منعقد شده تا با صدور بیمه نامه‌های اعتباری، تامین مالی لازم برای احیای معادن متروکه انجام شود.

عناوین برگزیده