تاریخ: ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۳:۲۲
بازدید: ۱۲۳
کد خبر: ۲۶۸۴۱۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

چگونه چراغ تولید در هپکو روشن ماند؟/ فرق می‌کند چه‌کسی رئیس‌جمهور باشد

‌می‌متالز - روز جمعه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۱ در حالی استان مرکزی میزبان "ابراهیم رئیسی" رئیس دولت سیزدهم است که وضعیت کارگران هپکو به‌فاصله حدود ۳ سال از سفر قبلی وی در کسوت رئیس دستگاه قضا و پیگیری‌های صورت‌گرفته‌اش بسیار متفاوت از قبل بوده است.

به گزارش می‌متالز، واحد تولیدی؛ صنعتی هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ با قیمتی بالغ بر ۷۴۰ میلیارد ریال به بخش خصوصی واگذار شد و سرمایه‌گذار جدید فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶ آغاز کرد. مشکلات این واحد تولیدی یک سال بعد از خصوصی‌سازی و فروش ماشین‌آلات تولیدی آغاز شد، اما به‌دلیل مراودات اقتصادی و مشکلات در واردات قطعات اولیه نمود چندانی نداشت تا اینکه از سال ۱۳۹۲ مشکلات این واحد تولیدی نمایان شد.

بلاتکلیفی وضعیت مالکیت شرکت هپکو، فقدان نقدینگی و نبودمواد اولیه مورد نیاز برای تولید، انباشت دیون، فساد مالی و واردات کالا‌های مشابه تولید داخلی از مهم‌ترین مشکلات شرکت هپکو در دوران دولت حسن روحانی بوده است.

نکته مهم در جریان حوادث هپکو همراهی "ابراهیم رئیسی" رئیس وقت دستگاه قضا با کارگران استان مرکزی به‌ویژه دو شرکت هپکو و آذرآب بود به‌طوری که پس از اعتراض‌هایی که در سال ۹۶ و ۹۷ داشتند با احکام قضایی روبه‌رو شدند که مداخله و دستور ویژه آیت الله رئیسی سبب شد پرونده بار دیگر با دقت و جدیت بیشتری به جریان بیفتد و درنهایت نیز ضمن تبرئه کارگران آذرآب و هپکو در حکمی که باعث خوشحالی کارگران بود برای نخستین بار یک مدیرعامل در هپکو محکوم شد.

اما روز جمعه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۱ در حالی استان مرکزی میزبان "ابراهیم رئیسی" رئیس دولت سیزدهم است که وضعیت کارگران هپکو به‌فاصله حدود ۳ سال از سفر قبلی وی در کسوت رئیس دستگاه قضا به استان مرکزی و پیگیری‌های صورت‌گرفته‌اش بسیار متفاوت از قبل است و این روز‌ها چراغ تولید در هپکو روشن است و کارگران تمام اتفاقات مثبت را در گروی پیگیری و دستورات ابراهیم رئیسی می‌دانند.

تعداد بازدید : 2

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده