تاریخ: ۰۱ مهر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۹:۰۵
بازدید: ۷۵۳
کد خبر: ۲۷۵۰۲۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

معدن شادان خوسف سومین ذخیره طلای کشور را دارد

معدن شادان خوسف سومین ذخیره طلای کشور را دارد
‌می‌متالز - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: معدن طلای شادان با ذخیره قطعی بیش از ۵۴ میلیون تن کانسنگ طلا، سومین ذخیره کشور و بیشترین ذخیره کانسنگ طلا در میان معادن استان را به خود اختصاص داده است.

به گزارش می‌متالز، با اشاره به بازدید میدانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از این معدن، اظهار داشت: عیار ماده معدنی طلا در معدن شادان حدود نیم پی پی ام است.

وی افزود: معدن و واحد فرآوری طلای مجتمع صنعتی، معدنی شادان با سرمایه‌گذاری شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان و شرکت سرمایه‌گذاری خوارزمی، بزرگترین واحد استحصال طلا در شرق کشور است که ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ کیلوگرم طلا را دارد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی بیان کرد: این بازدید میدانی با هدف بررسی و پیگیری مسائل این مجتمع به خصوص در بخش زیرساخت‌ها و همچنین بررسی روند طرح‌های توسعه آن انجام شد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان هم گزارشی از روند فعالیت در بلوک‌های مختلف معدنی و همچنین مسائل پیش روی طرح‌های توسعه در حوزه فرآوری را ارائه کرد و گفت: مقرر شد در اولین فرصت جلسه‌ای با حضور معاون استاندار، مدیران دستگاه‌های خدمات‌رسان و زیرساخت و جمعی از مدیران واحد‌های معدنی برگزار و مسائل مرتبط پیگیری شود.

داوود رئیسی نبود آب و برق کافی را از جمله مشکلات پیش‌رو این معدن عنوان کرد و گفت: برای اجرای طرح‌های توسعه، نیازمند تامین زیرساخت‌ها هستیم و با توجه به کلنگ‌زنی پست ۱۳۲ کیلو ولت نهبندان می‌طلبد تا این مهم هر چه سریع‌تر اجرایی شود.

وی به تاسیس انجمن تخصصی طلا و مس در خانه صنعت و معدن و تجارت استان اشاره کرد و گفت: مقرر گردید معادن طلای در قالب انجمن جلساتی با معاون استاندار، مدیرکل صمت استان تشکیل و اقدامات توسعه معادن طلا و مس استان را شتاب بخشند.

مدیرعامل این مجتمع معدنی بیان کرد: اقدامات اولیه برای برنامه‌ریزی و راه‌اندازی کارخانه کنسانتره مس - طلا توسط شرکت دانش‌بنیان معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان به عنوان متولی معدن طلای شادان در حال انجام بوده و در صورت قطعیت تامین زیرساخت‌های لازم عملیات اجرایی راه‌اندازی بخش توسعه‌ای شادان با جدیت دنبال خواهد شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در معدن طلای شادان ۱۰۰ درصد پروسه استحصال و تولید شمس طلا انجام می‌شود تصریح کرد: برای افزایش ظرفیت و اجرای طرح‌های توسعه بویژه نیازمند تامین آب منفی برای انجام فرآیند‌ها به صورت کامل هستیم و معدن طلای شادان با ظرفیت سالانه ۳۰۰ کیلوگرم استحصال شمس طلا را دارد که در حال حاضر که سعی می‌شود ظرفیت کامل استحصال اجرایی شود.

معدن شادان خوسف سومین ذخیره طلای کشور را دارد

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده