تاریخ: ۱۵ مهر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۲:۱۶
بازدید: ۴۸۶
کد خبر: ۲۷۶۰۲۷
سرویس خبر : آهن و فولاد

فشار هزینه‌های تولید و نرخ ارز بر بازار ورق اروپا

فشار هزینه‌های تولید و نرخ ارز بر بازار ورق اروپا
‌می‌متالز - اختلاف قیمت میان ورق گرم و مواد اولیه در اروپا در ماه سپتامبر رکورد‌های نزولی جدیدی را ثبت کرد. افت قیمت محصولات فولادی در بازار‌های نقدی و افزایش ارزش دلار که به افزایش هزینه تامین زغال سنگ و سنگ آهن منجر شد این اختلاف قیمت را کمتر کرد.

به گزارش می‌متالز، اختلاف قیمت ورق گرم در شمال غرب اروپا با مواد اولیه به میانگین ۴۲۷ دلار در هر تن رسیده در حالی که در آگوست ۴۴۳ یورو بود و از ماه آوریل با ۸۵۸ یورو اختلاف، روند کاهشی آن آغاز شد.

میانگین قیمت ورق گرم در بازار داخلی شمال غرب اروپا در ماه جاری با افت ۱.۸ درصدی ۷۵۰.۴۸ یورو در هر تن ثبت شده است.

منبع: کالاخبر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم