به گزارش میمتالز، در این مجمع که به ریاست علی نبوی ـ معاون وزیر، مدیرعامل ایدرو و رئیس ستاد راهبری شرکتها و مؤسسات غیرحاکمیتی تحت پوشش وزارت صنعت، معدن و تجارت ـ برگزار شد، نمایندگان سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارتخانههای امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، نیرو و جهاد کشاورزی به عنوان صاحبان سهام این سازمان حضور داشتند.
در این نشست، معاون وزیر، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به ارائه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۰ و برنامههای سال ۱۴۰۱ این سازمان در شاخصهای عملکردی، اعتبارات و بودجه، اقدامات نرم افزاری و حمایتی، توسعه صنایع کوچک، تکمیل زیرساختها و ... پرداخت و به سئوالات سهامداران پاسخ داد.
"علی رسولیان" با اشاره به رشد عملکرد نزدیک به ۹۰ درصدی سازمان متبوع خود در حوزه تأمین اعتبار در سال مالی منهتی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، بیان کرد: واقعی کردن و اصلاح قیمتها در شهرکها و نواحی صنعتی، جلوگیری از دلال بازی و الکترونیکی شدن فرآیندهای واگذاری زمین، سامانهای شدن فرآیندهای خدمات رسانی، تأمین برق پایدار و استفاده از پساب شهری برای تأمین آب، احیای واحدهای راکد و ارتقای ظرفیت واحدهایی که زیر ظرفیت کار میکنند، توجه به مسکن کارگری، ایجاد و راهاندازی کارگاههای کوچک برای استقرار صنایع کوچک و شرکتهای دانش بنیان و توسعه خوشههای صنعتی از مهمترین رویکردهای سازمان در یکسال گذشته بوده است.
وی، همچنین هم افزایی دستگاههای عضو مجمع را در ارتقای عملکرد سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: عملکردها در چارچوب سیاستهای کلان وزارت صنعت، معدن و تجارت در دوره تحولی دولت سیزدهم بوده است و در سال گذشته در مجموع یکصد هزار شغل از طریق طرحهای بهرهبرداری شده، احیای واحدهای راکد و فعالیتهای عمرانی در شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور ایجاد شده است.
همچنین "علی نبوی" معاون وزیر، مدیرعامل ایدرو و رئیس ستاد راهبری شرکتها و مؤسسات غیرحاکمیتی تحت پوشش وزارت صنعت، معدن و تجارت در این نشست، اظهار کرد: پیمایش اطلاعات واحدهای صنعتی (درون و خارج از شهرکها و نواحی صنعتی) در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است تا با بهروز رسانی آمارهای مربوطه، برنامهریزی (کوتاه مدت و بلند مدت) بهتر انجام گیرد.
در ادامه این نشست موارد مطرح شده، با تأیید و رأی اعتماد سهامداران به تصویب رسید.
همچنین سازمان حسابرسی نیز در بخش دیگر این نشست، به ارائه گزارش صورتهای مالی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در سال گذشته پرداخت که عملکرد مالی و جریانهای نقدی آن از تمام جنبههای بااهمیت و طبق استانداردهای حسابداری، "مطلوب" و مورد تأیید قرار گرفت.
در پایان با تصویب مجمع عمومی، حسابرس مستقل، بازرس قانونی و روزنامه رسمی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تعیین شدند.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۹ شهرک و ۳۳۸ ناحیه صنعتی و ۵ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، ۸۴ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۹ هزار و ۱۴۳ قرارداد منعقده و بهره برداری از ۴۹ هزار و ۵۲۹ واحد صنعتی و سه هزار و ۲۴۵ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۸۷ هزار و ۷۵ نفر را در سراسر کشور فراهم نموده است.
منبع: شاتانیوز