تاریخ: ۱۷ آبان ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۰۱
بازدید: ۱۶۱
کد خبر: ۲۷۹۸۰۸
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

عرضه دو محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی+جزییات

عرضه دو محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی+جزییات
‌می‌متالز - براساس اعلام بورس کالا دو خودروی پژو ۲۰۷ و تارا قرار است از مسیر بورس کالا عرضه شوند.

به گزارش می‌متالز، اخبار منتشر شده توسط بورس کالا نشان می‌دهد امیدنامه دو خودروی یاد شده در سایت رسمی بورس کالا قرار گرفته است.

آن طور که اخبار نشان می‌دهد فروش دو خودروی یاد شده برای متقاضیان عادی از این پس از مسیر بورس کالا انجام خواهد شد، اما پژو ۲۰۷ و تارا برای مادران دارای دو فرزند و بیشتر و همچنین طرح از رده خارج کردن اسقاط خودرو‌های فرسوده از سوی ایران خودرو به صورت قرعه کشی عرضه می‌شود؛ بنابراین به جز تیراژ در نظر گرفته شده برای طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده باقی تیراژ تولید دو خودروی یاد شده از مسیر بورس کالا در دسترس متقاضیان قرار خواهد گرفت.

اما چه تعداد پژو ۲۰۷ و تارا در بورس کالا فروخته خواهد شد؟ اطلاعیه منتشر شده در این زمینه نشان می‌دهد در مجموع حدود ۸۶ هزار دستگاه از دو خودروی یاد شده در بورس کالا عرضه می‌شوند. سهم در نظر گرفته شده برای پژو ۲۰۷ حدود ۵۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه و سهم برآرود شده برای تارا نیز ۳۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه خواهد بود.

پیش‌تر اخباری در ارتباط با عرضه پژو ۲۰۷ و تارا در بورس کالا منتشر شده بود، اما ایران خودرویی‌ها با انتشار اطلاعیه اعلام کردند عرضه این دو خودرو تا زمانی که به تیراژ تولید مدنظر این خودروساز نرسد از مسیر پیشین یعنی سایت فروش این خودروساز انجام خواهد شد. متقاضیان نیز با ساز و کار قرعه کشی مشخص می‌شوند. این اظهارات سبب شد تا بورس کالا واکنش نشان داده و اعلام کند خودرو‌هایی که بعد از طی کردن مسیر در بورس کالا پذیرش می‌شوند، امکان برگشت ندارند و باید بعد از حضور روی تابلوی بورس به متقاضیان واگذار شوند. مجید عشقی رییس سازمان بورس کالا نیز در این ارتباط اعلام کرده بود با پذیرش دو محصول پژو ۲۰۷ و تارا متعلق به ایران خودرو در بورس کالا، عرضه آن‌ها به زودی انجام می‌شود.

با توجه به انتشار امیدنامه برای دو خودروی یاد شده در سایت بورس کالا باید به زودی شاهد عرضه این خودرو‌ها از مسیر تازه باشیم البته فراموش نکنیم به رغم انتشار این امیدنامه‌ها همچنان احتمال این می‌رود که ایران خودرویی‌ها به عرضه دو محصول خود از مسیر پیشین اصرار کنند و مخالف عرضه در بورس کالا باشند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی جماران (جی پلاس)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده