به گزارش میمتالز، مسعود یوسفی اصل افزود: به دلیل پیچیدگی بازار داخلی سیم و کابل، اغلب تولیدکنندهها تمایل به صادرات محصولات خود به بازارهای خارجی دارند چرا که ارزش افزوده و عایدی بیشتری برای تولیدکنندهها دارد.
وی، ادامه داد: سالانه حدود ۴۰ تا ۶۰ تن سیم و کابل نور زنجان جهت مصرف داخلی تولید میشود و حدود ۵۰۰ تن محصول نیز تولید و به کشورهای عراق، افغانستان وسایر کشورها صادر میشود ضمن اینکه در حال افزایش ظرفیت صادرات به هزار تن هستیم.
مدیرعامل شرکت سیم و کابل نورزنجان، خاطر نشان کرد: ظرفیت تولید داخلی کارخانههای بزرگ مقیاس سیم و کابل در محدوده ۱۰۰ تا ۲۰۰ تن قرار دارد و میزان تولید داخلی مابقی کارخانههای استاندارد که در مقیاس کوچکتر تولید میکنند، در مجموع حدود ۱۰۰ تن است.
یوسفی اصل، با اشاره به اینکه تقاضای کابلهای آلومینیومی در بازار نسبت به کابلهای مسی بیش ترشده است، گفت: باتوجه به اینکه در بازار داخلی حال حاضر، نسبت به بررسی کیفیت و استاندارد محصولات الومینیومی نظارت کمتری وجود دارد، تولید سیم و کابلهای الومینیومی غیراستاندارد افزایش یافته و توان رقابت را از تولید کنندههای کالاهای دارای استاندارد بالا و با کیفیت سلب کرده است.
وی، افزود: تولید محصولات غیر استاندارد که با هدف سود بیشتر صورت میگیرد، رقابت منفی هم در بازارداخلی ایجاد کرده ضمن اینکه استفاده از این محصولات در صنعت ساختمان منجر به حوادث جبران ناپذیری میشود.
مدیرعامل شرکت سیم و کابل نورزنجان، در رابطه با تامین مواد اولیه صنعت سیم و کابل، گفت: در حال حاضر تهیه مواد اولیه بخصوص مواد اولیه مس از بورس کالا دغدغه اصلی تولید کنندگان این صنعت است ضمن اینکه مواد اولیه در بورس کالا با قیمتهای بالاتری نسبت به بازار آزاد معامله میشود.
منبع: چابک آنلاین