به گزارش میمتالز، «مهران فاطمی» روز دوشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به گستردگی ماموریتهای مجموعه بهزیستی، گفت: ماموریتهای این مجموعه، تمام شئون زندگی، از قبل تولد تا پس از وفات را شامل میشود که این موضوع مؤید حجم بالای فعالیتهای مجموعه و سختی کار آنهاست.
وی در ادامه به ضرورت هم افزایی دستگاهها در راستای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی اشاره و خاطرنشان کرد: انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دستگاههای اجرایی استان در این حوزه، سبب انسجام و اثربخشی بیش از پیش اقدامات و فعالیتها میشود.
استاندار یزد با اشاره به ضرورت پیشبرد برنامههای حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی، با اقدامات و فعالیتهای نوآورانه و مبتکرانه، اظهار کرد: تمرکز برگزاری «رویدادهای نوآورانه و فناورانه» نباید صرفا در حوزه فنی و مهندسی باشد بلکه چنین رویدادهایی باید در حوزه علوم انسانی و با رویکرد اجتماعی و فرهنگی نیز برگزار شود.
وی با اشاره به عزم جدی استان جهت کاهش آسیبهای اجتماعی خاطرنشان کرد: در این راستا ۲۰ درصد از مبلغ دریافتی استان از محل یک درصد فروش معادن و ۱۵ درصد حقوق دولتی استان در سالجاری و سنوات آینده به انجام اقدامات ابتکاری، نوآورانه و مطالعاتی حوزه فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی اختصاص خواهد یافت.
فاطمی ادامه داد: بر این اساس در کنار رشد صنعتی استان، توجه خاصی به مسائل فرهنگی و زیر پوستی اجتماعی شده و رویکردها، برنامهها و پروژههای این حوزه بهتر از گذشته پیش میرود.
استاندار همچنین بر تسریع در روند تدوین محور فرهنگ برنامه تحولی یزد تاکید کرد.
فاطمی در بخش دیگری از سخنانش به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به استان اشاره و تصریح کرد: بیشتر مصوبات این دور از سفر رئیس جمهور به استان از جنس امتیاز، مجوز و تفویض اختیارات به استان خواهد بود.
وی در ادامه به اهمیت موضوع مولدسازی اموال مازاد دولت اشاره و خطاب به مدیران دستگاههای استان گفت: به منظور اخذ مجوزهای لازم در این حوزه در جریان سفر رئیس جمهور به استان، باید اموال مازاد دستگاهها شناسایی و اقدامات لازم صورت گیرد.
فاطمی همچنین بر احصاء اختیارات و مجوزهایی که تفویض آنها به استان منجر به گره گشایی از مسائل و تسریع در روند اجرای امور میشود، تاکید کرد.
استاندار اضافه کرد: مدیران دستگاهها موظفند با حضور در شهرستانهای یازهگانه استان نسبت به شناسایی مسائل و مطالبات مردم، بازدید از طرحهای مربوطه و اخذ تصمیمات لازم جهت حل مسائل و تسریع در روند اجرای پروژهها اقدام کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش مباحث مربوط به خانواده، جمعیت و ازدواج از موضوعات مهم، فوری و روی میز ماست، گفت: کوتاهی یا کم توجهی دستگاهها به تکالیف خود در امر اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی به منزله ترک فعل تلقی و مطابق قانون اقدام میشود.
فاطمی همچنین به ضرورت برقراری عدالت اجتماعی در استان اشاره و خطاب به مدیران حاضر در نشست گفت: ما نسبت به شهرستانهای کمتربرخوردار و جمعیتهای حاشیه نشین مسوول هستیم و باید در تصمیم گیریها توجه ویژهای به توسعه عدالت محور استان داشته باشیم.
گفتنی است، در پایان این نشست در راستای ساماندهی و مدیریت کاهش آسیبهای اجتماعی تفاهم نامهای ما بین اداره کل بهزیستی استان و یازده دستگاه اجرایی استان منعقد شد.