به گزارش می متالز، سعید زرندی گفت: در برنامه ششم از بیمه مرکزی خواسته شده است، استفاده از منابع این بخش در راستای تامین مالی پایدار در اقتصاد ملی انجام شود.
وی گفت: درحال آنکه با توجه به ساختار مالکیت موسسات بیمه و وابستگی آنها به بانکها، بخش از منابع موسسات بیمه ای، درسپرده گذاری بانکی می باشد لذا پیشنهاد وزارت صنعت،معدن و تجارت ریال تعیین سقف برای سپرده گذاری منابع مالی موسسات بیمه نزد بانک ها و موسسات اعتباری کشور است تا بخش بیشتری از منابع تجهیز شده، با اطمینان بیشتر صرف تامین مالی بخش های مولد اقتصاد کشور شوند.
معاون طرح و برنامه تاکید کرد: در دنیا بخش سرمایه گذاری شرکت های بیمه به اندازه ای قوی است که عمده هزینه عملیاتی شرکتهای بیمه از محل درآمدهای سرمایه گذاری تامین می شود و از زاویه بخش تولید نیز، شرکتهای بیمه جزء اصلی ترین تامین کنندگان مالی پروژه های بزرگ و بلندمدت اقتصادی محسوب می شوند.
وی تصریح کرد:ساختار سرمایه گذاری برای شرکت های بیمه باید تغییر کند تا بیمه ها ترغیب شوند، بصورت حرفه ای به سرمایهگذاریهای مستقیم در حوزه های مولد تولیدی ورود کنند.
معاون طرح و برنامه خاطر نشان کرد: وزارت صنعت،معدن و تجارت،آمادگی تعامل کامل با شرکت های بیمه و معرفی پروژه های سودآور و اولویت دار برای سرمایه گذاری مستقیم را دارد.
زرندی گفت: پروژه های مذکورمی توانند در قالب مشارکت در ساخت (پروژه های دارای درصد پیشرفت فیزیکی بالا)، جذب منابع جهت سرمایه در گردش و همچنین جذب منابع در راستای توسعه، بازسازی و نوسازی و سایر انواع سرمایه گذاری های مستقیم به عنوان طرف سرمایه پذیر شرکت های بیمه باشند .
وی در پایان تاکید کرد: رویکرد جدید ما ، استفاده از ابزارهای جدید تامین مالی برای تولید است و به دنبال استفاده از همه ظرفیتهای اقتصادی همچون ، بورس ، بیمه و... باشیم که البته این امر مستلزم فرهنگ سازی در فعالان صنعتی نیز می باشد.