به گزارش میمتالز، پیش از ظهر امروز سهشنبه، ۲۰ دی ماه، تفاهمنامه همکاری میان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان پایهگذار پارکهای علم و فناوری کشور و همچنین بزرگترین محل تجمیع شرکتهای دانشبنیان و فناور در ایران، با شرکت فولاد مبارکه امضا شد.
روابط عمومی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، افزود: بر این اساس در راستای تحقق شعار سال ١٤٠١ مبنی بر تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین برای بهرهمندی از توان شرکتهای دانشبنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و به منظور توسعه همهجانبه بومیسازی اقلام مورد نیاز صنعت فولاد با هدف تکمیل سبد محصولات در این شرکتها، این تفاهمنامه بین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و شرکت فولاد مبارکه با حضور دکتر قاسم مصلحی، رئیس شهرک و معاون تکنولوژی فولاد مبارکه به نمایندگی از مدیرعامل امضا شد.
روابط عمومی شهرک گفت: هدف از انعقاد تفاهمنامه ایجاد همکاری بین شهرک و فولاد مبارکه در زمینههای استفاده از امکانات طرفین اعم از توانمندیهای علمی، تحقیقاتی، نیروی انسانی و پشتیبانی است که در ۸ محور تنظیم شده است.
وی افزود: اولین محور، اکتساب دانش ساخت، بومیسازی و تجاریسازی سیستمهای گریس کاری متناظر با نشانهای تجاری Dropsa و Delimon و دومین محور آن اکتساب دانش ساخت، بومیسازی و تجاریسازی کمپرسورهای رفت و برگشتی با نشانهای تجاری Kaji و Mehrer است.
روابط عمومی شهرک ادامه داد: محور سوم این تفاهمنامه اکتساب دانش ساخت، بومیسازی و تجاریسازی ولوهای هیدرولیکی متناظر با نشانهای تجاری Rexroth و Moog، محور چهارم، اکتساب دانش ساخت، بومیسازی و تجاریسازی پمپهای هیدرولیک پیستونی – محوری با نشان تجاری Rexroth و محور پنجم، اکتساب دانش ساخت، بومیسازی و تجاریسازی سیستمهای ضخامتسنج است.
وی گفت: همچنین محورهای ششم، هفتم و هشتم نیز به ترتیب شامل اکتساب دانش ساخت، بومیسازی و تجاریسازی سنسورهای اندازهگیری وزن متناظر با نشان تجاری ABB، اکتساب دانش ساخت، بومیسازی و تجاریسازی پمپهای سیالاتی فشار بالا از نوع عمودی و افقی و در نهایت اکتساب دانش ساخت، بومیسازی و تجاریسازی قطعات با استفاده از سوپرآلیاژها است.
این روابط عمومی تصریح کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با امضای این تفاهمنامه به «هاب منطقهای در حوزه بومیسازی صنعت فولاد» تبدیل خواهد شد که بسیاری از تجهیزات و قطعات فناورانه مورد نیاز صنعت فولاد که تاکنون باعث وابستگی ایران به سایر کشورها میشد و خروج ارز از کشور را به دنبال داشت، تامین خواهد کرد. این مهم جایگاه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را در تامین نیاز و توسعه صنعت کشور به عنوان خط مقدم مبارزه با تحریم، بیش از پیش پررنگ خواهد کرد.
مدیر روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، یادآور شد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با بیش از ۶۴۰ شرکت دانشبنیان و فناور سالها است در زمینه حل موثر چالشهای صنایع کشور تلاش میکند.
هادی نباتینژاد، افزود: برگزاری چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران به عنوان یکی از جشنوارههای معتبر صنعت فولاد، به ما امکان میدهد جدیدترین دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان و فناور خود را به صنعت فولاد و صنایع زیرمجموعه آن معرفی کنیم و از آنجا که بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور این شهرک به طور تخصصی در زمینه فولاد و صنایع فلزی فعال هستند شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پاویون خود را در این نمایشگاه مستقر خواهد کرد.
نباتینژاد تصریح کرد: پاویون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران از ۲۰ تا ۲۲ دی ماه و در غرفه شماره ۳۰ سالن F هتل المپیک تهران دایر است و از ساعت ۹ تا ۱۶ پذیرای بازدیدکنندگان است.
مدیر روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اعلام کرد: ۶ پنل تخصصی شامل هماندیشی چالش محور تولیدکنندگان، سازندگان داخلی و شرکتهای دانشبنیان با شرکتهای زنجیره آهن و فولاد، اهدای جایزه ملی فولاد ایران به سازندگان برتر داخلی، تجلیل از چهرههای تاثیرگذار زنجیره آهن و فولاد، برگزاری میز تعمیق ساخت داخل زنجیره آهن و فولاد با حضور مقامات و مسئولین صنعتی کشور با امضای قراردادها و تفاهمنامههایی در حوزه بومیسازی و توسعه فناوری در این رویداد اجرا خواهد شد.
منبع: خبرگزاری علم و فناوری استان اصفهان