خرید ۳۳ هزار میلیارد ریالی شرکت ملی مس از تامینکنندگان بومی؛
به گزارش میمتالز، سیدحامد عاملی استاندار اردبیل در ادامه پیگیریهای ملی خود در هفته پایانی دی، نشستهایی با وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تهران برای رفع مسائل و مشکلات و تأمین نیازمندیهای استان داشت.
در همین راستا، طی نشست استاندار اردبیل با سیدرضا فاطمی امین، وزیر صنعت، معدن و تجارت، موضوعاتی از جمله سفر وزیر به استان، کمک به صنایع استان و حل مسائل و تأمین تسهیلات مورد نیاز آنها، آخرین وضعیت معادن استان و لزوم سرعتبخشی به بهرهبرداری از آنها، پیگیری شد.
عاملی همچنین در نشست با معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو، تأمین داروهای کمیاب در استان اردبیل و لزوم تخصیص سهمیه بیشتری از این داروها به استان و حل مسائل برخی شرکتهای استان را پیگیری کرد.
منبع: انعکاس اردبیل