تاریخ: ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۲:۰۰
بازدید: ۱۳۰
کد خبر: ۲۹۴۷۶۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در راستای توسعه کسب و کار‌های دیجیتالی؛

تفاهم نامه همکاری بین مرکز تتا با معاونت امور اقتصادی استانداری و پارک علم و فناوری خراسان‌رضوی امضا شد

تفاهم نامه همکاری بین مرکز تتا با معاونت امور اقتصادی استانداری و پارک علم و فناوری خراسان‌رضوی امضا شد
‌می‌متالز - با امضای نخستین تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و پارک علم و فناوری استان خراسان‌رضوی، دور تازه‌ای از حمایت‌های مرکز تتا از توسعه زیست بوم نوآوری و توسعه کسب و کار‌های دیجیتالی در سطح کشور آغاز شد.

به گزارش می‌متالز، در مراسمی که باهدف توسعه زیست بوم نوآوری و توسعه کسب و کار‌های دیجیتالی در راستای استفاده از ظرفیت­‌های اجرایی، علمی و پژوهشی پارک­‌های علم و فناوری و افزایش نقش‌­آفرینی آن‌ها در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور برگزار شد، تفاهم‌نامه علمی با حضور «امین کلاهدوزان» سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، «ابوالفضل چمندی» معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و «مسعود میرزایی» رئیس پارک علم و فناوری استان خراسان‌رضوی امضا شد.

کلاهدوزان، سرپرست مرکز تتا، زیست بوم توسعه کسب و کار‌های دیجیتالی را شامل هفت زیرنظام اداری و قانونی، زیرساختی و تسهیلگر، تأمین مالی، فرهنگی و اجتماعی، توسعه دانش و فناوری، سرمایه انسانی و توانمندسازی و توسعه بازار و فروش دانست و افزود: در برنامه راهبردی جدید مرکز تتا، فرایند توسعه زیست بوم کسب و کار‌های الکترونیکی ناظر به هفت زیرنظام ذکر شده طراحی شده است.

وی با اشاره به پایلوت شدن استان خراسان‌رضوی به عنوان استان تاثیرگذار در حوزه زیست بوم تجارت الکترونیکی در مدل جدید همکاری‌های بین بخشی در کشور تاکید کرد: حدود ۵۰ درصد از شرکت‌های فعال حوزه تجارت الکترونیکی در استان تهران متمرکز شده‌اند که این یک آسیب تلقی می‌شود و باید تلاش کرد برای کسب و کار‌های این حوزه توزیع جغرافیایی مناسبی در سطح کشور انجام شود.

کلاهدوزان با بیان اینکه اکنون ۱۲۰ هزار شرکت رسمی و ثبت شده در تجارت الکترونیکی داریم، تصریح کرد: از آنجایی‌که در این بخش شفافیت بسیار زیاد است و بیش از ۷۰۰ هزار نفر به‌صورت رسمی در حال فعالیت در بخش تجارت الکترونیکی هستند که باید در اولویت قرار بگیرند. در جلساتی که با شرکت ملی پست برگزار کردیم، برآورد من این است که در سال آینده نزدیک به ۲۵۰ هزار ناوگان جدید می‌خواهیم.

چمندی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم با تأکید بر اهمیت افزایش سهم تجارت الکترونیکی در کشور، به تشریح خروجی‌های مشخص آن پرداخت و کاهش هزینه‌های بازاریابی برای کسب و کارها، افزایش نظارت و کنترل مناسب بر بازار در اقلام اساسی و توسعه صادرات را از دستاورد‌های مهم توسعه تجارت الکترونیکی در کشور دانست دانست و خاطرنشان کرد: در هر سه محور می‌توانیم فعالیت کنیم و بازیگران اصلی آن شرکت‌های دانش‌ب نیان هستند و باید پیشرفت فناورانه را الگوی راه خود قرار بدهیم.

وی با اشاره به رهنمود‌های مقام معظم رهبری در زمینه تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین و حرکت از انقلاب علمی به سوی انقلاب صنعتی، از آمادگی و اهتمام به همکاری و یاری رسانی استانداری خراسان رضوی در اجرایی شدن محور‌های تفاهم نامه خبر داد.

میرزائی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز ضمن تشکر از مرکز تتا بابت اهتمام بر توسعه زیست بوم نوآوری و توسعه کسب و کار‌های دیجیتالی در سطح کشور، اعلام داشت: متأسفانه پارک‌های علم و فناوری در دو دهه گذشته بیشتر کار‌های لوکس انجام داده‌اند.

ایشان سه عرصه مهم کاری پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی را صنایع معدنی، صنایع غذایی و صنایع خلاق فرهنگی برشمرد و آمادگی و همراهی پارک علم و فناوری خراسان رضوی با مرکز تتا را بر توسعه زیست بوم نوآوری و توسعه کسب و کار‌های دیجیتال اعلام داشت.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین