به گزارش میمتالز، حسینی نژاد گفت: با توجه به ظرفیت بالای این استان در موضوع معادن یکی از برنامهها و سیاستهای حوزه صنعت و معدن استان، دنبال کردن موضوع فرآوری و راه اندازی زنجیره ارزش افزوده مواد معدنی بوده است.
وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات زیادی به منظور فرآوری مواد معدنی استان صورت گرفته است.
حسینی نژاد، راه اندازی خط تولید ۲۲ میلیون تن گندله و برنامه ریزی برای تولید ۱۱ میلیون تن شمش را از دیگر اقدامات استان برای جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی دانست و افزود: استان کرمان هم اکنون رتبه نخست کشور در تولید گندله و کنسانتره را دارا است.
وی از برنامه ریزی برای تولید ۴۲ میلیون تن کنسانتره در استان خبر داد و گفت: با اجرای طرحهای فولادی در این استان بزودی استان کرمان علاوه بر استانی معدنی به عنوان استانی صنعتی نیز تبدیل خواهد شد.
حسینی نژاد با بیان اینکه هم اکنون بیش از هفت میلیون تن آهن اسفنجی و نزدیک به شش میلیون تن شمش فولادی در استان تولید میشود، ادامه داد: تا پایان سال ۱۴۰۴ با اجرای طرحهای در دست اقدام بیش از ۳۰ درصد فعالیتهای فولادی کشور در استان کرمان خواهد بود.
وی جلوگیری از خام فروشی محصولات معدنی و ارزش افزوده، اشتغال هزاران نفری برای جوانان، صادرات و ارزآوری برای کشور را مهمترین نتایج راه اندازی این صنایع دانست و گفت: علاوه بر این فرآوری مواد معدنی و تولید محصولات فولادی در استان تأمین مواد اولیه مورد نیاز سایر کارخانههای کشور و قطع وابستگی به سایر کشورها را نیز به دنبال دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان افزود: محصولات فولادی تولید شده در استان به کشورهای مختلفی همچون عراق، عمان، امارات، ایتالیا و سایر کشورها نیز صادر میشود.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما کرمان