به گزارش میمتالز، اتحادیههای صنعتی آلمان هشدار دادهاند که به دلیل قیمت بالای برق بیش از معیارهای جهانی، صدها هزار شغل در این کشور در معرض خطر قرار دارد.
به گزارش خبرگزاری «آناتولی» بر اساس بیانیه مشترک روز سه شنبه اتحادیههای کارگری در آلمان، بخشهای انرژیبر مانند تولید فولاد، مواد شیمیایی و مصالح ساختمانی اینک آسیب پذیر هستند.
بر اساس این گزارش، این اتحادیهها با فراخوان برای برگزاری اعتراضات سراسری در روز پنجشنبه، امیدوارند از قیمت رقابتی بینالمللی در برق صنعتی و قابلیت پیش بینی بلندمدت هزینههای برق برخوردار شوند.
صنعت آلمان چندین ماه است که درگیر بالاتر بودن هزینههای انرژی داخلی با توجه به معیارهای جهانی است. اگرچه دولت در حال حاضر اقداماتی برای جلوگیری از افزایش قیمتها در نظر گرفته، اما اتحادیهها اعتقادی به اقدامات دولت آلمان ندارند و بر این باورند اقدامات دولتی منجر به افزایش قیمت برق میشود. در همین زمینه، «یورگ هوفمن» رئیس اتحادیه کارگری «آی جی متل» خواستار مداخله دولت آلمان برای تنظیم قیمت برق صنعتی شد. وی گفت: «در غیر این صورت، تولید فولاد، صنعت آلومینیوم و سایر بخشهای انرژیبر دیر یا زود از آلمان از بین خواهند رفت.»
قیمت برق در آلمان از اوایل پاییز ۲۰۲۱ در حال افزایش بوده است. از زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین در فوریه سال گذشته، کمبود گاز طبیعی به عامل خاص در افزایش قیمت برق تبدیل شد. آلمان در سال ۲۰۲۲ با ۰.۵۲ دلار در هر کیلووات ساعت در بین بالاترین قیمت برق در جهان قرار داشت.
این در حالی است که شاغلان بخش حمل و نقل عمومی آلمان نیز روز جمعه گذشته اعتصابات جدیدی را برای افزایش فشار بر دولت این کشور جهت افزایش دستمزد برگزار کردند. اتحادیه کارگری «وردی» اعلام کرد که رانندگان اتوبوس و قطار روز جمعه در ۶ ایالت آلمان از جمله «نوردراین-وستفالن»، «هسن» و «بادن-وورتمبرگ» اعتصاب کردند. این اتحادیه خواهان افزایش ۱۰.۵ درصدی و دستکم ۵۰۰ یورویی برای کارمندان بخش دولتی است
منبع: دنیای اقتصاد