به گزارش میمتالز، سه شنبه بیست و سوم اسفندماه ۱۴۰۱ در نشست شورای معادن استان فارس به ریاست استاندار فارس و دبیری رییس سازمان صمت ۴ دستورکار از جمله تعدادی از پروندههای بهرهبرداران و مکتشفین درخصوص بررسی گزارشات (چگونگی تمدید مجوز معاد شن و ماسه دوکوهک)، بررسی درخواست واگذاری محدوده اکتشافی سنگ مرمریت همچنین درخواست رفع سلب صلاحیت و انتزاع معادن مورد بررسی قرار گرفت. قابل ذکر است: معادن غیر فعال پس از ابطال در شورای معادن استان، جهت فعالیت مجدد از طریق مزایده عمومی به سرمایه گذاران واگذار خواهد شد.
رییس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان فارس گفت: بیست و سومین جلسه شورای معادن استان فارس در راستای اجرای بند الف ماده ۴۳ قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و (ششمین جلسه در سال ۱۴۰۱) با ۴ دستور کار با حضور اعضای شورای معادن، مدیران دستگاههای اجرایی استان و مجموعههای مرتبط با این حوزه در محل سالن شهید سلیمانی استانداری فارس با ارایه راهکارها و پیشنهادات مهم در حوزه معدن استان تشکیل شد.
حمیدرضا ایزدی با تاکید براینکه شورای معادن ظرفیت و زیر ساختی مناسب برای توسعه معادن استان فارس است افزود: شورای معادن استان فارس در سالجاری ۶ جلسه با ۴۲ مصوبه برگزار نموده است که ۳۷ مصوبه آن اجرایی و ۵ مصوبه در دست پیگیری میباشد.
حمیدرضا ایزدی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در در فرآیند تولید معادن توام با ایجاد اشتغال پایدار رفع یا کاهش بیکاری، و ایجاد امنیت در شهرها و روستاهاست اضافه کرد: یکی از اولویتها و برنامههای صنعت، معدن وتجارت استان احیاء واحدهای راکد و افزایش ظرفیت تولید واحدهای صنعتی و معدنی است که طی یکسال گذشته با تشکیل جلسات متعدد در کمیتههای تخصصی، کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و شورای معادن مصوبات خوبی در رفع موانع این واحدها تصویب و اجرایی شده است.
ایزدی با تاکید بر اینکه ظرفیتها و توسعه استان بر محور معدن در اولویت پیگیریها قرار دارد اظهار داشت: شورای معادن زیرساختی مناسب و ظرفیتی مطلوب جهت تسهیل امور مردم و رونق و تقویت بیشتر صنایع معدنی برای توسعه استان فارس است، که دراین راستا ضمن اینکه بسیاری از مسیرهای رشد و توسعه معادن و صنایع معدنی و نقشه راه از طریق این شورا مشخص شده نیز برخی از مسایل و مشکلات مرتفع و توانمندیهای بیشتری در جهت تحول و کار آفرینی را شناسایی و سرمایه گذاریهای مناسبی انجام پذیرفته است.
وی در پایان گفت: توجه به ظرفیتهای استان پهناور فارس بویژه در بخش معدن علاوهبر توسعه و پیشرفت استان سبب شکوفایی و پویایی اقتصاد کشور نیز خواهد شد، بنابراین حضور شرکتها و بنگاههای بزرگ اقتصادی در این استان به تحقق این امر کمک شایانی خواهد کرد.
منبع: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس