تاریخ: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۱:۴۱
بازدید: ۲۵۶
کد خبر: ۲۹۸۷۰۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیرعامل شرکت تجلی:

اواخر نیمه اول امسال معدنکار باختر وارد بورس می‌شود

اواخر نیمه اول امسال معدنکار باختر وارد بورس می‌شود
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: پیش بینی می‌شود که شرکت معدنکار باختر در اواخر نیمه اول امسال وارد بورس شود که مقدمات این مهم قبل از خرید ۴۰ درصدی سهم این شرکت توسط تجلی انجام شد و اکنون با شتاب لازم در دست اجراست.

به گزارش می‌متالز، مرتضی علی اکبری بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران در محل این شرکت تصریح کرد: سهامدار عمده معدنکار باختر شرکت صنعتی و معدنی صبانور به میزان ۶۰ درصد است.

وی اضافه کرد: سرمایه شرکت معدنکار باختر در ابتدای خرید سهام آن توسط تجلی ۱۶۶ میلیارد تومان بود، اما اکنون به ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده و همه این سرمایه برای خرید ماشین آلات جدید اختصاص یافت.

مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات یاداور شد: امروز تامین ماشین آلات بویژه در بخش معدن و صنایع معدنی در سطح کشور مشکلات خاص خود را دارد و شرکت‌های توانمند در این ارتباط انگشت شمارند و شرکت معدن کار باختر تلاش‌های ارزنده‌ای برای تامین ماشین آلات انجام داده و پیش بینی می‌شود این شرکت با سودآوری که خواهد داشت، در آینده از شرکت‌های خوب صبانور و تجلی باشد.

وی گفت: شرکت معدنکار باختر برای عملکرد سال ۱۴۰۱ حدود ۷۰ میلیارد تومان سود خواهد داشت و در مناقصه معدن جانجا (سیستان و بلوچستان) نیز این شرکت در بین چهار شرکت واجد شرایط برنده شد و قرار است عملیات خاکبرداری و باطله برداری این معدن توسط معدنکار باختر انجام شود.

وی اضافه کرد: براساس اسناد مربوطه در فاز اول از معدن جانجا ۲۰ میلیون متر مکعب خاکبرداری و باطله برداری می‌شود و در ظرف مدت سه سال از قرار هر متر مکعب ۸۹۰ هزار ریال معادل ۱۷۸۰۰ میلیارد ریال ارزش قرار داد است.

شرکت معدنکار باختر در حوزه احداث، تجهیز و راه اندازی کارخانجات و خطوط تولیدی و اجاره ماشین آلات، خرید و فروش واردات و صادرات ماشین آلات، حمل و نقل داخل معادن و ... فعالیت می‌کند.

شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات از شرکت‌های پروژه محور برای اولین بار اسفند ماه ۹۸ددر هلدینگ معادن و فلزات (ومعادن) با محوریت تکمیل پروژه‌های زنجیره فولاد از معدن تا نورد شکل گرفت.

اولویت اول شرکت‌های پروژه محور سودآوری از طریق عملیات اجرایی نیست، بلکه افزایش درصد پیشرفت پروژه‌ها در اولویت قرار دارد.

سودآوری در شرکت‌های پروژه محور با پیشرفت پروژه و افزایش در قیمت سهام اینگونه از شرکت‌ها ایجاد می‌شود، در واقع مبنای سود دهی شرکت‌های پروژه محور از طریق تقسیم سود نیست، بلکه از طریق افزایش قیمت هر سهم محقق می‌شود.

منبع: دنیای معدن

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده