تاریخ: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۸:۲۴
بازدید: ۶۹
کد خبر: ۳۰۲۳۴۵
سرویس خبر : اجتماعی
مدیرعامل صندوق در نشست با روسای کانون‌های بازنشستگی آموزش و پرورش:

اصلاح ساختار صندوق بازنشستگی کشوری در برنامه هفتم توسعه دنبال می‌شود

‌می‌متالز - مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: اصلاح ساختار صندوق بازنشستگی کشوری و به‌ویژه تبدیل آن به «سازمان» را در برنامه هفتم توسعه دنبال می‌کنیم.

به گزارش می‌متالز، «نعمت الله ترکی» در نشست با روسای کانون‌های بازنشستگان وزارت آموزش و پرورش سراسر کشور، با تبریک هفته معلم و قدردانی از پیشکسوتان حوزه آموزش و پرورش اظهار داشت: تشکیلات و ساختار صندوق بازنشستگی کشوری دچار نواقصی است که لازم است با برنامه ریزی کارشناسی به رفع آن بپردازیم.

وی با تاکید بر لزوم پیاده سازی برنامه ریزی در سطح کارشناسی و از پایین به بالا گفت: برنامه جامعی در حال تدوین است تا بر اساس آن بتوانیم تمامی خدمات و فعالیت‌های صندوق را به صورت شفاف به بازنشستگان عزیز عرضه کنیم.

ترکی با تصریح وجود قوانین بالادستی مناسب و ازجمله ماده ۸۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، افزود: لازم است اجرای این ماده قانونی پیگیری شود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری لزوم بررسی میزان رضایت مخاطبان در شرایط اداره این مجموعه به صورت سازمان یا صندوق را مورد توجه قرار داد و افزود: به نظر می‌رسد تعریف ساختار این مجموعه به صورت سازمان که جزو مطالبات بازنشستگان هم هست، موجب می‌شود که بتواند مستقل‌تر و ساختارمندتر به ارائه خدمت و اداره بخش‌های مختلف بپردازد.

ترکی وجود لایه‌های مختلف مدیریتی و تصمیم گیری را موجب ایجاد اشکال در انجام بسیاری از فعالیت‌ها و برنامه‌های مورد نظر برای کاهش وابستگی به منابع عمومی و طراحی خدمات رفاهی و اجتماعی برشمرد و تاکید کرد: با اصلاح ساختار، می‌توانیم مشکلات موجود را تا حد زیادی کاهش دهیم.

ترکی سرمایه گذاری و طرح‌های توسعه‌ای را به عنوان یکی از سه حوزه برنامه ریزی شده برای سال پیش رو معرفی کرد و گفت: می‌توان با تکیه بر برنامه ریزی و سرمایه گذاری مناسب در حوزه پتروشیمی و نفت و گاز بخش مهمی از منابع مالی حقوق بازنشستگان را تامین کرد.

وی سرمایه گذاری در حوزه فولاد برای تکمیل زنجیره این محصول استراتژیک را یکی دیگر از برنامه‌های حوزه اقتصادی عنوان کرد و گفت: در این حوزه سرمایه عظیمی وجود دارد که به دلیل نقص در زنجیره تولید، سودآوری به حداقل ممکن رسیده است. برنامه ما اجرای طرح‌های توسعه سرمایه گذاری است که به امید خدا در حال انجام آن هستیم.

ترکی با بیان اینکه «در بودجه امسال ۲۸۰هزار میلیارد تومان منابع برای پرداخت حقوق پیش بینی شده است» گفت: با ادامه شرایط فعلی در صندوق و ساختار معیوب فعلی، تا سال ۱۴۰۵ ما به بیش از ۶۰۰هزار میلیارد تومان منابع مالی برای پرداخت حقوق نیاز خواهیم داشت که به طور قطع برای تامین آن نمی‌توانیم به منابع دولتی تکیه کنیم؛ بنابراین افزایش سرمایه گذاری و طرح‌های توسعه به صورت کلان یک نیاز جدی برای شرایط امروز و آینده صندوق بازنشستگی است.

وی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست تا به اصلاح ساختار صندوق بازنشستگی کشوری در برنامه هفتم توجه کنند، تا بخش مهمی از مشکلات این صندوق برای خدمت رسانی مناسب به بازنشستگان و انجام سرمایه گذاری‌های کلان اقتصادی حل و فصل شود.

او درباره موضوع درمان و سلامت بازنشستگان نیز اظهار داشت: این حوزه دومین محور برنامه‌های صندوق بازنشستگی پس از حوزه اجتماعی و معیشت بازنشستگان است و در کنار بیمه پایه که این عزیزان از آن بهره‌مند هستند، باید از خدمات بیمه تکمیلی مناسبی نیز استفاده کنند.

وی حوزه فرهنگی و رفاهی صندوق را سومین محور برنامه‌های صندوق برای سال ۱۴۰۲ عنوان کرد و افزود: به واقع برنامه‌هایی که در این حوزه تا پیش از این وجود داشته کار‌های فرعی حوزه فرهنگی بوده است.

او با بیان اینکه اطلاع کافی از مشکلات و نیاز‌های واقعی بازنشستگان در لایه‌های مختلف و در جغرافیای کشور نداریم، گفت: بنابراین، تصمیم‌ها و طرح‌های ما نیز از بالا به پایین صورت می‌گیرد و ممکن است نیاز‌های اصلی را برطرف نکند.

ترکی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: برای تامین مسکن بازنشستگان فاقد مسکن، نیازمند همراهی کانون‌های بازنشستگی و مدیریت‌های استانی هستیم تا آمار درستی از بازنشستگان فاقد مسکن جهت معرفی به سازمان زمین و مسکن تهیه شود.

منبع: صندوق بازنشستگی کشور

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده