تاریخ: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۲۲
بازدید: ۳۵۰
کد خبر: ۳۰۴۳۳۹
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

تولید ماده لیتیوم از نمک زار‌ها در شیلی

تولید ماده لیتیوم از نمک زار‌ها در شیلی
‌می‌متالز - تولید ماده «لیتیوم» که کاربرد زیادی در باتری‌های امروزی دارد در شیلی افزایش قابل توجهی یافته است.

به گزارش می‌متالز، جهان به دنبال کنارگذاشتن استفاده از سوخت‌های فسیلی است به همین علت تولید ماده لیتیوم و قیمت آن به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. انتظار می‌رود ساکنان مناطقی که لتیوم در آن‌ها تولید می‌شود با توجه به افزایش قیمت آن وضعیت مالی خوبی داشته باشند. البته باید گفت بسیاری از ساکنان این مناطق همچنان در فقر به سر می‌برند.

تعداد بازدید : 20

همچنین در مناطقی مانند شیلی که این ماده در آن‌ها تولید می‌شود و با خشکسالی مواجه است با توجه به تاثیر این فعالیت بر روی منابع آب‌های زیرزمینی، نگرانی‌های وجود دارد.

استخراج ماده لیتیوم نیازمند میلیون‌ها لیتر آب برای هر کارخانه یا معدن استخراج این ماده است. برخلاف استرالیا که بزرگترین تولید کننده ماده لیتیوم در جهان محسوب می‌شود و تولید کنندگان لیتیوم، این فلز گرانبها را از سنگ استخراج می‌کنند، در آمریکای جنوبی این ماده از سنگ‌های نمک یا شوره زار‌ها بدست می‌آید. آب حاوی نمک در این مناطق حامل فلز لیتیوم است که از زیر زمین می‌جوشند و برای همین بر روی سطح زمین دریاچه‌هایی به وجود آورده اند که در نهایت آب این مناطق بخار می‌شوند و تنها نمک زار آن برجای می‌ماند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم