به گزارش میمتالز، در این نشست خانچی با برشمردن ظرفیتهای و پتانسینلهای استان افزود: استان خوزستان فرصتهای ارزشمندی داریم که میتواند از پیشرانههای اقتصاد باشد مانند ظرفیتهای متعددی که هرکدام یک واگن قطار است و یک قطار را تشکیل میدهد و ما باید بتوانیم با استفاده از هر کدام از این استان را اداره کنیم.
وی افزود: موضوع معدن به عنوان یکی از بخشهای پیشرانه اقتصاد مورد بحث میباشد موضوعی که حتی میتواند با یک ارزش افزوده در حوزه اشتغال و پیشرفت را به دنبال داشته باشد؛ که متاسفانه از تعداد حدود ۳۰۰ معدن در خوزستان وجود دارند که حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ مورد از این معادن فعال هستند، اما بهدلیل شرایطی برخی از این معادن کمتر از ظرفیت خود تولید دارند.
خانچی در ادامه با بررسی مشکلات حوزه معدن افزود: یکی از مشکلات ما این است که معادن ما خام فروشی میشود. فعالیتهای معدنی در استان خوزستان باید علاوه بر خام فروشی از معادن شن و ماسه، سنگ، مخلوط کوهی، خاک، گچ و آهک میتواند به سمت فرآوری محصول هدایت شود گفت: تعریف الگوی برداشت از معادن، زمینهساز تحقق تکمیل زنجیره تولید محصولات معدنی خواهد بود و ما میتوانیم با ارزش افزوده موتور اقتصاد کشور را راه بیاندازیم و بخش بزرگی از هزینههای استان را از این طریق بپردازیم.
خانچی افزود: موضوع دیگر این است ما باید جهش کنیم ما با برنامه و رفع موانع در موضوع بهره برداری از معادن میتوانیم در تحقق شعار امسال در خصوص رشد تولید گامهای مهم و موثری برداریم. معادن نیز از جمله کسب و کارهای با اهمیت و اثرگذار در زمینه اقتصاد کشور هستند گفت: حمایت از سرمایهگذاری در این بخش نیز نیازمند رویکردی کاربردی و توسعه محور است. در کنار انجام این برنامهریزی توسعه ای، قطعا اصلاح قوانین و رویههای ناهماهنگ و غیر کاربردی باید مورد توجه قرار گیرد.
منبع: استانداری خوزستان