به گزارش میمتالز، سودآوری این گروه بسیار وابسته به پارامترهای خارجی و داخلی میباشد. نرخ دلار و قیمتهای جهانی و تعرفههای صادرات و هزینه بالای حمل و نقل؛ تحریمهای اقتصادی و تورم، احتمال تغییر قیمت انرژی مصوب دولت برای این شرکتها از جمله مواردی هستند که بر این گروه اثرگذارند و حاشیه سود شرکتهای گروه را متاثر میکنند.
حرکت کاهشی و سپس ساید دلار در ماه اخیر و کاهش قیمت محصولات فلزی در جهان به دلیل تداوم سیاستهای انقباضی و عدم توازن عرضه و تقاضا در چین، امار مسکن چین و کاهش تقاصا در بخش ساخت وساز چین، کاهش شاخص فلزات و بی رمقی معاملات را به همراه داشته است. شاخص گروه فلزات اساسی را در تایم هفتگی با نمای لگاریتمی مورد بررسی قرار داده ایم. همانگونه که مشاهده میشود پس از ثبت پیک تاریخی ۹۹ در حوالی ۱ میلیون و ۶۵۰ هزار واحد وارد یک الگوی زمانبر فلت شدیم که تا اواخر آذر ۱۴۰۱ طول کشید و شاهد افت شاخص تا ۹۲۰ هزار بودیم و در این محدوده شاخه C به صورت یک اندینگ تمام شد و وارد یک الگوی صعودی شدیم.
این رشد که با شکست سقف تاریخی صورت گرفته و تا محدوده پیک جدید یک میلیون و ۸۷۸ هزار واحد نیز ادامه داشته به صورت یک الگوی ترکیبی مد نظر است، که در بخش دوم هستیم. با اتمام b و نزدیک شدن به محدوده یک میلیون ۶۰۰ هزار واحد انتظار یک رشد خوب تحت قالب c از Y برای فلزات اساسی میرود.
منبع: اقتصاد آنلاین