تاریخ: ۲۴ تير ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۱:۲۳
بازدید: ۶۷
کد خبر: ۳۱۰۲۴۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل بانک صادرات اعلام کرد:

افزایش تعداد سهام "وبصادر" بعد از افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی از دو محل

افزایش تعداد سهام
‌می‌متالز - مدیرعامل بانک صادرات با اشاره به برنامه افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی از تجدید ارزیابی دارایی‌ها و سلب حق تقدم، گفت: هر سهم برای سرمایه گذاران وفادار تقریبا به پنج سهم تبدیل خواهد شد.

به گزارش می‌متالز، ضیا ایمانی با اشاره به اینکه در راستای اصلاحات ساختاری نه تنها معاونت‌های جدید زیرمجموعه بانک صادرات، تعریف و روزآمد شده بلکه تقویت زیرساخت‌های فنی و نرم افزاری هم در دستور کار قرار دارد اعلام کرد: فرایند افزایش سرمایه ۳۰۰ درصدی از دو محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها و سلب حق تقدم سهام در حال انجام است.

در مرحله اول افزایش سرمایه از طریق سلب حق تقدم سهام تا سقف ۹ هزار میلیارد و در مرحله دوم از طریق تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت تا حداقل ۳۰۰ درصد تا پایان سال جاری انجام و هر سهم بانک برای سهامداران وفادار تقریبا به پنج سهم تبدیل خواهد شد.

تقریبا ۸۰ درصد تامین مالی تولید با حمایت نظام بانکی بوده و برهمین مبنا "وبصادر" برنامه ریزی کرده تا سهم از بازار و مشتریان را افزایش داده و توان عملیاتی و نسبت کفایت سرمایه را از ۲۹ صدم تا پایان سال به ۵ برساند. جمع کل سرمایه گذاری‌های بانک در سال گذشته با افزایش ۱۴.۴ درصدی به ۴۲.۷ میلیارد تومان و جمع کل دارایی‌های سال جاری به بیش از ۷۵۱ هزار میلیارد تومان رسیده و با اعمال افزایش سرمایه، توان بانک برای سرمایه گذاری بیشتر خواهد شد.

درآمد زایی سال مالی قبل بانک هم طبق گزارش‌های منتشره با رشد ۲۴ درصدی به ۶۹ هزار میلیارد تومان رسیده و این روند در سال جاری هم ادامه دارد و می‌توان پیش بینی کرد درآمد بانک بازهم در سال جاری رشد چشمگیری داشته باشد. همچنین طی سال گذشته رشد ۳۰ درصدی در سپرده گذاری، رشد ۲۹ درصدی در سود خالص نیز ثبت شد و با ادامه سیاست‌های انقباضی دولت برای فریز کردن نقدینگی‌های سرگردان، بانک صادرات این قابلیت را دارد که بتواند سپرده‌های بیشتری را جمع آوری کند و به موازات سود خالص را هم بهبود بخشد.

بانک صادرات ریسک نقدینگی را همواره مورد ارزیابی قرار می‌دهد. زیرا این مساله به عدم توانایی در تامین دارایی‌های نقدی با کیفیت جهت پرداخت بدهی ها، ایفای تعهدات و افزایش دارایی‌ها مربوط می‌شود، از این رو علاوه بر پایش روزانه وضعیت مازاد و کسری نقدینگی بانک، مدیریت وضعیت تسهیلات در بازار بین بانکی، سررسید بدهی‌ها و تعهدات از جمله اوراق بررسی می‌شود.

از طرف دیگر بانک صادرات در راستای حمایت از تولید در تلاش است تا از تمام ظرفیت‌ها برای حمایت از بخش‌های صنعت، کشاورزی، خدمات و همچنین پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه در راستای ایفای مسوولیت‌های اجتماعی، نقش‌آفرینی کند. به همین دلیل تقویت دارایی‌های بانک، ظرفیت مهمی برای پشتیبانی از اقتصاد است. این اهداف با اصلاحات زیرساختی در حوزه فناوری اطلاعات و استفاده از ظرفیت‌های بانکداری جامع در سال جاری دنبال می‌شود.

منبع: بورس پرس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده