تاریخ: ۲۵ تير ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۲:۰۹
بازدید: ۲۲۶
کد خبر: ۳۱۰۷۲۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

پرداخت وام به بازنشستگان صندوق فولاد کشور

پرداخت وام به بازنشستگان صندوق فولاد کشور
‌می‌متالز - مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور گفت: پرداخت وام به بازنشستگان، با مبلغ ۳۰ میلیون تومان در این هفته عملیاتی می‌شود.

به گزارش می‌متالز، سید حجت کاظمی مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد کشور در آیین تکریم خانواده‌های بازنشستگان سنگ آهن مرکزی ایران-بافق گفت: این بازنشستگان سه سال معوقه داشتند که ۲ سال آن پرداخت شد و یک سال باقی مانده تا آخر شهریور پرداخت می‌شود.

او افزود: کار‌های اجرایی تور‌های سیاحتی و زیارتی برای این افراد نیز از هفته گذشته آغاز شده است.

کاظمی بیان کرد: مقرر شد شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق از فرزندان بازنشسته‌ها برای جذب نیرو استفاده کند و طرح‌های شرکت به پیمانکاران بومی واگذار شود.

او گفت: برای سهام ترجیحی کمیته‌ای تشکیل و موارد قانونی بررسی می‌شود و امیدواریم این سهام به کارکنان و بازنشسته‌ها اختصاص پیدا کند.

حمیدیان مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران-بافق نیز گفت: در حوزه رفاهی، سلامت، توسعه زیرساخت‌های سلامت و... برنامه داریم تا علاوه بر کارمندان، بازنشستگان نیز از این خدمات بهره‌مند شوند و بخشی از مشکلات آن‌ها رفع شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم