به گزارش میمتالز، علیرضا عقدایی ارزیاب ارشد جایزه ملی تعالی نگهداری و مدیریت داراییها گفت: ارزیابی سازمانها بر اساس معیارهای علنی انجام میشود. همچنین ارزیابی در سازمانها به صورت خود ارزیابی نیز قابل اجرا میباشد.
عقدایی اظهار داشت: جایزه ملی تعالی نگهداری راهی به سوی بهبود مداوم، بازیابی ثروت و ارزشهای نهفته پنهان، افزایش تولید کیفی و قابل رقابت، کاهش ضایعات، ارتقای بهرهوری، کاهش هزینههای مستقیم تولید، افزایش قابلیت اطمینان و بهینهسازی مصرف انرژی میباشد.
وی افزود: جایزه ملی تعالی سازمانی در ۹ معیار فرهنگ سازمانی و رهبری، راهبردها، کارکنان، برنامهریزی و زمانبندی، مدیریت منابع، مدیریت کار و فرآیندها که جزو توانمندسازها و معیارهای بهبود قابلیت اطمینان و کسب و کار و عملکرد که منجر به بدست آمدن نتایج میشوند، مورد بررسی قرار میگیرد.
عقدایی در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت با ارزیابی سازمان سعی میشود که بر روی چند نکته مثبت در سازمان تمرکز شود.
محمد نیکوکار قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهرهبرداری و توسعه گفت: اهمیت نت بر کسی پوشیده نیست. اگر ما میبینیم که تولید خوب داریم، کاهش توقفات و ایمنی بالا رعایت میشود، همه مرهون مدیریت صحیح نگهداری و تعمیرات میباشد.
وی افزود: امروز، رفتار تجهیزات تحت کنترل است. کارهای خوبی در نت انجام شده است، این پایان کار نبوده و ما باید در راستای افزایش تولید و کیفیت آن، اهتمام ورزیم.
نیکوکار با ابراز خرسندی از ورود نت شرکت به جایزه ملی تعالی نگهداری و مدیریت داراییها اظهار داشت: این امر بیانگر مدیریت و اجرای مناسب استانداردهای تعالی نگهداری و مدیریت داراییها از سوی تمامی سطوح شرکت میباشد.
وی گفت: انتظار میرود که جایگاه خود را حفظ و یک پله جایگاه نت را ارتقا دهیم.
قائم مقام مدیرعامل در پایان از همکاران خود برای شرکت در ارزیابی نت برای دستیابی به جایزه ملی تعالی نگهداری و مدیریت داراییها، تشکر نمود.
مسعود شعبانی مدیر دفتر نت برنامه ریزی در آغاز جلسه گفت: جایزه ملی تعالی نگهداری فرآیندی است که در آن به برترین سازمانهای ایرانی حائز شرایط در بخشهای مختلف کشور که در زمینه ایجاد، ارتقا و نهادینه سازی فرهنگ نگهداری خود فعالیت چشم گیری را انجام دادهاند، رتبهبندی میشوند.
وی درباره اهداف جایزه تعالی نگهداری گفت: این طرح، اهدافی همچون: ایجاد فضای لازم برای تشویق بنگاهها و سازمانها به منظور انجام عملیات خود ارزیابی و شناخت نقاط قوت و زمینههای قابل بهبود، بهبود مستمر و بهینه سازی نظامهای نگهداری، تبادل تجربیات و دانش سازمانهای موفق، بسترسازی و ایجاد فضای رقابتی توام با خلاقیت و نوآوری، ایجاد زبان مشترک و چارچوب مفهومی در شیوه مدیریت نگهداری سازمانهای ایرانی و ارائه مدل بومی، فرهنگسازی و ایجاد درک و آگاهی لازم از اهمیت و ارزشهای نهفته در کارآمدی نگهداری بنگاهها و سازمانها، توسعه فرهنگ تعالی و آموزش و ترویج مفاهیم سرآمدی نگهداری مدیران و فعالان این حوزه در سازمانهای ایرانی، ارتقای جایگاه حوزه نگهداری در برنامهریزیها و تصمیم سازیهای کلان اقتصادی و سازمانی با توجه به نقش تاثیرگذار آن در تحقق اهداف و اجرای سیاستهای اقتصادی مقاومتی را دنبال میکند.
گفتنی است، ارزیابی یاد شده به مدت سه روز با بررسی عملکردها و فرآیندهای نگهداری و تعمیرات در شرکت ادامه خواهد داشت.
منبع: فولاد خوزستان