تاریخ: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۴۹
بازدید: ۱۷۳
کد خبر: ۳۱۳۳۹۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

دوره آموزشی واحد‌های صدور کارنه تیر ۲۶مرداد برگزار می‌شود

دوره آموزشی واحد‌های صدور کارنه تیر ۲۶مرداد برگزار می‌شود
‌می‌متالز - بخش کارنه تیر اتاق ایران با توجه به تغییرات صورت‌گرفته در کنوانسیون و دستورالعمل‌های اجرایی تیر، پنج‌شنبه ۲۶ مرداد، دوره آموزشی برای کارکنان واحد‌های صدور کارنه‌تیر اتاق‌ها برگزار می‌کند.

به گزارش می‌متالز، امور کارنه تیر اتاق ایران با هدف به روزرسانی مجموعه اقدامات واحد‌های صدور کارنه‌تیر و آشنایی کارکنان این واحد‌ها در اتاق‌های کشور با تغییراتی که در کنوانسیون و دستورالعمل‌های اجرایی تیر اعمال شده‌است، دوره آموزشی برگزار می‌کند.

طبق برنامه ریزی انجام‌شده قرار است این دوره، روز پنج‌شنبه ۲۶مرداد در اتاق ایران برگزار شود. واحد صدور کارنه‌تیر در اتاق‌های مشهد، ارومیه، تبریز و بندرعباس، فعال است. از آنجا که این واحد در اتاق بندرعباس به‌تازگی فعالیت خود را آغاز کرده، به روز بوده و هدف از دوره آموزشی پیش رو، به روز‌کردن واحد‌های فعال در اتاق‌های ارومیه، مشهد و تبریز است.

گسترش صنایع خلاق به تحقق توسعه کمک می‌کند

رئیس اتاق کرمان گفت: ممکن است صنایع خلاق برای برخی مفهوم جدیدی باشد؛ اما این صنایع می‌توانند به تحقق توسعه و استفاده بهتر از ظرفیت‌ها کمک کنند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، گفت: فکر، ایده، فرهنگ، هنر و علاقه، مواد اولیه صنایع خلاق هستند به همین دلیل باید در استان کرمان برای ایجاد اشتغال و ارزش افزوده بالا توجه بیشتری به این حوزه شود.

سیدمهدی طبیب زاده، در هشتاد و هفتمین نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش‌خصوصی استان کرمان با موضوع بررسی ظرفیت‌های استان در حوزه صنایع خلاق، افزود: در نشست‌های پیش‌جلسه شورای گفتگو ساعت‌ها در رابطه با ظرفیت‌های استان و بررسی نمونه‌های موفق خارجی در زمینه صنایع خلاق بحث و تبادل نظر صورت‌گرفت و نتیجه آن شد که عوامل اصلی رشد صنایع خلاق، در کرمان وجود دارند و می‌توان به اهداف بزرگی در این حوزه دست‌یافت.

طبیب‌زاده، تصریح کرد: صنایع دستی استان کرمان باوجود جایگاه مطلوب، نتوانسته نقش موثری در انتقال فرهنگ و همچنین صادرات استان ایفا کند؛ درحالی‌که با همراهی صنایع خلاق با این حوزه می‌توان صنایع دستی را به‌جایگاهی بهتر از قبل ارتقا داد. رئیس اتاق کرمان بیان کرد: ظرفیت ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیل‌ها و بانوان در استان کرمان کم و از سوی دیگر میزان‌درصد بیکاری در این دو گروه زیاد است که با پرداختن به حوزه صنایع خلاق می‌توان‌بخشی از این بیکاری را جبران کرد. وی از اعلام آمادگی اتاق کرمان برای تلاش و همکاری به منظور فراهم‌کردن زمینه‌های بروز علایق، میراث و فرهنگ در حوزه صنایع خلاق خبرداد.

طبیب‌زاده، در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارزیابی‌های اخیر فضای کسب‌وکار در استان کرمان گفت: خوشبختانه نگرش جدیدی ایجادشده و رشد فضای کسب‌وکار از صحبت‌های فعالان اقتصادی مشهود است.

مرکز مشاوره صنایع خلاق راه‌اندازی شود

در ادامه این نشست، استاندار کرمان با اشاره به اینکه امکان استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای شرکت‌های خلاق و دانش بنیان فراهم شده‌است، گفت: باید مرکز مشاوره در حوزه صنایع خلاق برای مشورت‌دادن به جوان‌ها راه‌اندازی شود.

محمدمهدی فداکار، با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت جوانان استان برای توسعه صنایع خلاق استفاده کرد، افزود: صنایع خلاق به‌عنوان یک صنعت نوپا با موانعی روبه‌روست، اما سرمایه‌گذاری در صنایع خلاق و تعریف‌کردن منابع برای برخی کار‌ها در حال انجام است که به دلیل عدم‌اطلاع رسانی‌های مناسب، گمان می‌شود فعالیتی صورت نگرفته است.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده